مطالب مرتبط:
سقاب اصفهانی: پس از اهدای عضو فرزندانم، انگیزه ام برای اصلاح سیاست های انرژی هزار برابر شد
پویش اهدای کتاب به کودکان و نوجوانان مناطق کم برخوردار
اهدای 11 قلم کالای ضروری به یازده خانواده نیازمند مهابادی
آغاز پویش اهدای خون دانشجو در کرمان
خیر ماندگار با اهدای عینک به نیازمندان در سنخواست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 آذر 1404 ساعت 13:252025-12-08پزشكي

اهدای عضو بانوی مرگ مغزی مشهدی به 4 بیمار


اهدای عضو بانو خالده سنجرانی به بیماران نیازمند عضو زندگی دوباره بخشید.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: زنده یاد خالده سنجرانی 54 ساله، در یک هزار و هفتصد و هفتادمین عمل اهدای عضو در این دانشگاه و همچنین یکصد و چهلمین مورد اهدای عضو در سال 1404، نجات بخش جان چهار بیمار شد.

دکتر ابراهیم خالقی افزود: این اهداکننده مرگ مغزی که از بیمارستان فارابی به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه مشهد معرفی شده بود، در بیمارستان تخصصی پیوند اعضای منتصریه تحت عمل اهدای عضو قرار گرفت.

وی گفت: کبد زنده یاد خالده سنجرانی در بیمارستان منتصریه به خانم 19 ساله ساکن مشهد که از نارسایی کبدی رنج می برد پیوند شد و جان دوباره ای به او بخشید.

خالقی افزود: قرنیه های این مرحومه برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال شد و بخشی از پوست آن مرحومه نیز برای استفاده برای بیماران سوختگی به بیمارستان امام رضا (ع) منتقل شد.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی مشهد - اهدای عضو - دانشگاه علوم پزشکی - بیمار - دانشگاه - علوم پزشکی مشهد - بیمارستان
آخرین اخبار سرویس:

اهدای عضو بانوی مرگ مغزی مشهدی به 4 بیمار

اهدای عضو بانوی مرگ مغزی مشهدی به 4 بیمار