مطالب مرتبط:
بحران کمبود زمین های دولتی؛ گرگان جایی برای ساخت مدرسه و بیمارستان ندارد
مدیر باسابقه ورزشی راهی بیمارستان شد
تصاویر / بازدید امام جمعه قزوین از بیمارستان سیار 99 تختخوابی بنیاد برکت در مهرگان
تصادفات جاده ای در خراسان رضوی 16 نفر را روانه بیمارستان کرد 
ساخت بیمارستان «25 آبانِ» اصفهان در پیچ و خم بدقولی ها/ مردم انتظار می کشند، مسئولان پشت گوش می اندازند!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 آذر 1404 ساعت 09:002025-11-24پزشكي

رونمایی از دستگاه IVL عروق قلبی در بیمارستان هاجر شهرکرد


اولین دستگاه IVL عروق قلبی بخش دولتی استان در بخش آنژیوگرافی بیمارستان هاجر شهرکرد با درمان موفق سه بیمار کار خود را آغاز کرد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: دستگاه (Intravascular Lithotripsy) IVL عروق قلبی با استفاده از یک روش جدید کمک می کند رگ های قلبی که دچار انسداد شده را با استفاده از کاتتر های مخصوص بر پایه استفاده از امواج اولتراسونیک را باز کند و مسیر را برای کارگزاری استنت های داخل قلبی هموار کند.

صالحی فرد افزود: در واقع IVL شبیه به روشی است که برای شکستن سنگ های کلیه استفاده می شود، اما در داخل عروق خونی انجام می گیرد.

به گفته وی: این روش باعث ایجاد ضربه های صوتی در پلاک های سخت می شود و آنها را خرد و تبدیل به پودر می کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: جلوگیری از عمل باز قلبی، عوارض کمتر نسبت به روش های دیگر، ایمن تر و کم خطرتر برای بیماران و افزایش درصد موفقیت آنژیوپلاستی در بیماران، کاهش خطر پارگی رگ از مزایاس استفاده از این دستگاه است.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد - رییس دانشگاه علوم پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی - استفاده - بیمارستان هاجر - شهرکرد - قلبی
آخرین اخبار سرویس:

رونمایی از دستگاه IVL عروق قلبی در بیمارستان هاجر شهرکرد

رونمایی از دستگاه IVL عروق قلبی در بیمارستان هاجر شهرکرد