مطالب مرتبط:
آلرژی ناشی از لوازم آرایشی؛ شایع اما قابل پیشگیری
تعزیرات از جریمه میلیاردی قاچاقچی ماینر در ملارد خبر داد
آلرژی های ناشی از محصولات آرایشی، چالشی جدی اما قابل پیشگیری
چرا در بحث آلودگی هوا فقط مردم باید جریمه شوند؟
جریمه زوج و فرد 1404 منتشر شد / سختگیری ها بیشتر می شود / رانندگان بدون مجوز ضربه می خورند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 آذر 1404 ساعت 10:402025-12-07حوادث

جریمه قاچاقچی پوشاک و لوازم آرایشی در شوش


معاون قضایی و نظارت تعزیرات حکومتی خوزستان گفت: قاچاقچی پوشاک و لوازم آرایشی در شهرستان شوش به ضبط کالا و پرداخت جزای نقدی محکوم شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مازیار طهماسبی بیان داشت: ماموران نیروی انتظامی شوش در حین گشت زنی و پس از توقیف یک دستگاه خودرو و کشف کالای به ظن قاچاق گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

وی افزود: پرونده قاچاقچی 2 هزار و 400 توپ پوشاک و مقادیر لوازم آرایشی  به ارزش یک میلیارد و 743 میلیون ریال در شعبه بدوی رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان شوش رسیدگی شد.

طهماسبی اظهار کرد: شعبه با بررسی محتوای پرونده، تخلف را محرز اعلام و علاوه بر ضبط کالا، متخلف را به پرداخت یک میلیارد و 743 میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالای کشف شده محکوم کرد.

معاون قضایی و نظارت تعزیرات حکومتی خوزستان ادامه داد: شعبه با توجه به اینکه ارزش خودرو حامل کالای قاچاق از ارزش کالا کمتر بود، یک میلیارد ریال معادل ارزش خودرو حامل کالای  قاچاق به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت 2 میلیارد و 743 میلیون ریال محکوم کرد.


برچسب ها: تعزیرات حکومتی - لوازم آرایشی - تعزیرات - قاچاقچی پوشاک - قاچاق - حکومتی - معاون قضایی
آخرین اخبار سرویس:

جریمه قاچاقچی پوشاک و لوازم آرایشی در شوش

جریمه قاچاقچی پوشاک و لوازم آرایشی در شوش