مطالب مرتبط:
اجرای طرح تولید انرژی خورشیدی از اولویت های استان 
اجرای طرح تولید انرژی خورشیدی از اولویت های استان + فیلم
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی: جلب مشارکت حداکثری در انتخابات اولویت اصلی این حزب است
مشارکت حداکثری اولویت موتلفه در انتخابات: وحدت مردم کلید پیروزی
پروژه های نیمه تمام بوشهر در اولویت: تاکید استاندار بر تسریع تکمیل پروژه های حیاتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 آذر 1404 ساعت 13:102025-12-06اقتصادي

ایمیدرو مس را در اولویت جهش تولید قرار داد


سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) توسعه زنجیره مس را در اولویت برنامه های خود قرار داده تا با بهره برداری بیشتر از ذخایر، - سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) توسعه زنجیره مس را در اولویت برنامه های خود قرار داده تا با بهره برداری بیشتر از ذخایر، تولید را 3 تا 4 برابر افزایش دهد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از ایمیدرو، با هدف تحقق رشد 8 درصدی اقتصاد و 13 درصدی بخش معدن در برنامه هفتم پیشرفت، توجه نهاد های حاکمیتی به صنایع معدنی افزایش یافته است.

 در بین مواد معدنی، آهن و مس بیشترین سهم را در برنامه های کلان دارند؛ مس به دلیل ارزش افزوده بالا و ظرفیت های توسعه ای اولویت ویژه ایمیدرو را کسب کرده است.

​ نرخ بهره برداری از ذخایر مس در کشور 0.

6 درصد است، در حالی که متوسط جهانی 2.

2 درصد است که فرصتی برای 3 تا 4 برابر کردن تولید مس فراهم می کند.

ایمیدرو طرح جامع مس کشور را تدوین کرده که در سال 1401 رونمایی شد و اکنون کامل ترین نقشه راه این صنعت است.

​ ایمیدرو با همکاری شرکت ملی صنایع مس ایران، بر ارتقای بهره وری بالادست زنجیره مس تمرکز دارد و برنامه هایی برای تسهیل فعالیت بخش خصوصی و رفع چالش های پایین دست اجرا می کند.


برچسب ها: سازمان توسعه و نوسازی معادن - ایمیدرو - بهره برداری - صنایع معدنی - توسعه - برنامه - اولویت
آخرین اخبار سرویس:

ایمیدرو مس را در اولویت جهش تولید قرار داد

ایمیدرو مس را در اولویت جهش تولید قرار داد