مطالب مرتبط:
وزیر میراث فرهنگی: شهدا مرجعیت فکری و انقلابی ایران زمین هستند
تصاویر/ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی وارد خمین شد
سفر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به خمین
وزیر میراث فرهنگی به مقام شامخ شهدای خمین ادای احترام کرد
سفر وزیر میراث فرهنگی به خمین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 آذر 1404 ساعت 13:052025-12-06سياسي

وزیر میراث فرهنگی: ایران امروز بیش از هر زمان دیگری به امید، انسجام و وفاق نیاز دارد


وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ایران اسلامی امروز بیش از هر زمان دیگری به امید، انسجام و وفاق نیاز دارد و مردم از دولت، کارآمدی را انتظار دارند.

- /هفته فرهنگی بر آستان آفتاب خمین/ وزیر میراث فرهنگی: ایران امروز بیش از هر زمان دیگری به امید، انسجام و وفاق نیاز دارد ایسنا/مرکزی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ایران اسلامی امروز بیش از هر زمان دیگری به امید، انسجام و وفاق نیاز دارد و مردم از دولت، کارآمدی را انتظار دارند.

سیدرضا صالحی امیری، 15 آذر در حاشیه افتتاحی چهارمین هفته فرهنگی خمین که با عنوان بر استان آفتاب برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه حامل پیام و سلام رییس جمهور برای مردم استان مرکزی و شهرستان خمین هستم، افزود: این دیار، دیار مشاهیر و فرهنگ است و افتتاحیه هفته فرهنگی خمین، در واقع یادآوری اندیشه های امام خمینی(ره) در دیار امام راحل و گرامیداشت یاد و جانفشانی شهدای این خطه در انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جنگ 12 روزه بود.

وی تصریح کرد: باور دولت این است که توسعه بدون توسعه فرهنگی ناممکن است.

لازمه و مقدمه توسعه فرهنگی، توسعه انسانی است و توسعه انسانی به معنی توجه و بازتولید ارزش های بنیادین انقلاب و نظام است.


برچسب ها: فرهنگی - فرهنگ - گردشگری و صنایع دستی - هفته فرهنگی - ایران اسلامی - دیگری - ایران
آخرین اخبار سرویس:

وزیر میراث فرهنگی: ایران امروز بیش از هر زمان دیگری به امید، انسجام و وفاق نیاز دارد

وزیر میراث فرهنگی: ایران امروز بیش از هر زمان دیگری به امید، انسجام و وفاق نیاز دارد