مطالب مرتبط:
ظرفیت خوراک های ایرانی برای سرمایه گذاری خارجی
ایلان ماسک، اولین میلیاردر با ثروت 700 میلیارد دلاری
سرمایه گذاری 202 میلیارد دلاری قطر در آمریکا طی سال 2025
گزارشگر سازمان ملل از قرارداد 35 میلیارد دلاری مصر و اسراییل انتقاد کرد
کاهش 2 میلیارد دلاری تامین ارز کشور/ اثرات مکانیسم ماشه؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 آذر 1404 ساعت 11:552025-12-21اقتصادي

ظرفیت خالی 20 میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی به دلیل کمبود خوراک


دبیر انجمن صنفی کارفرمایی پتروشیمی از وجود ظرفیت خالی قابل توجه در این صنعت خبر داد.

به گفته او، ناترازی گاز و قطعی خوراک، مانع اصلی تحقق اهداف صادراتی برنامه هفتم شده است.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، مهدوی، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی پتروشیمی، در همایش آیین امضای تفاهم نامه همکاری در راستای مدیریت مصرف و بهینه سازی انرژی با سرمایه گذاری صنعت پتروشیمی، با اشاره به وضعیت مصرف گاز در این صنعت گفت: در حال حاضر صنعت پتروشیمی سالانه حدود 25 میلیارد مترمکعب گاز مصرف می کند، در حالی که میزان مورد نیاز برای بهره برداری کامل از ظرفیت ها، 33 میلیارد مترمکعب است.

  وی با بیان اینکه صنعت پتروشیمی با 23 درصد ظرفیت خالی مواجه است، افزود: حدود 60 درصد این ظرفیت خالی به خوراک مربوط می شود که عمده آن خوراک گازی است و ارزش اقتصادی این ظرفیت بلااستفاده حدود 20 میلیارد دلار برآورد می شود؛ ظرفیتی که صنعت پتروشیمی به دنبال سرمایه گذاری و فعال سازی آن است.

  مهدوی با اشاره به خسارات ناشی از قطعی گاز تصریح کرد: سال گذشته به دلیل قطع گاز، حدود یک میلیارد و چهارصد میلیون دلار از صادرات این صنعت از دست رفت؛ رقمی معادل 2.

5 درصد کل صادرات غیرنفتی کشور، در حالی که در برنامه هفتم توسعه، رشد سالانه 23 درصدی صادرات غیرنفتی تکلیف شده است.


برچسب ها: صنعت پتروشیمی - پتروشیمی - ظرفیت - میلیارد - صنعت - امضای تفاهم نامه همکاری - خوراک
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت خالی 20 میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی به دلیل کمبود خوراک

ظرفیت خالی 20 میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی به دلیل کمبود خوراک