مطالب مرتبط:
تذکر شفاهی به رییس جمهور درباره مانع تراشی برخی استانداری ها از صدور شناسنامه برای فرزندان دارای مادر ایرانی
بسته خبری_تحلیلی ایرناصدا سه شنبه چهارم آذرماه
زمین خواری 12 هکتاری مدیر استانداری زنجان/ چرا پرونده 29 سال به تعویق افتاد؟
قرارداد مربی بدنساز جدید پرسپولیس بسته شد
پرونده کاروان ایران با کسب 37 نشان بسته شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 آذر 1404 ساعت 21:102025-11-25سياسي

تاکید استانداری بر بسته بودن تقاطع خیابان قائم مقام


در خیابان قائم مقام پیش از ورود به میدان ساعت تقاطعی وجود دارد که از نظر طرح شهری امکان تردد در آن وجود ندارد و باید بسته باشد.

- در خیابان قائم مقام پیش از ورود به میدان ساعت تقاطعی وجود دارد که از نظر طرح شهری امکان تردد در آن وجود ندارد و باید بسته باشد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزی؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان با تشریح آخرین وضعیت طرح های ترافیکی شهر اراک، بر ضرورت تسریع در اجرای مصوبات تأکید کرد.

قدرت الله ابک با اشاره به طرح پیاده راه سازی محدوده خیابان حصار، گفت: مقرر بود پیش از هرگونه تغییر در جریان ترافیکی خیابان حصار، تمامی مصوبات مربوط به پیاده راه سازی حصار اجرا شود؛ به همین دلیل این موضوع نیازمند بازنگری است و تصمیم گیری نهایی در جلسات آینده انجام خواهد شد.

او با اشاره به وضعیت میدان ساعت هم گفت: بر اساس گزارش مشاور، لازم است محدوده ای وسیع تر از میدان ساعت مورد بازنگری قرار گیرد، در خیابان قائم مقام پیش از ورود به میدان ساعت تقاطعی وجود دارد که از نظر طرح شهری امکان تردد در آن وجود ندارد و باید بسته باشد.

ابک افزود: با توجه به اینکه در مطالعات فعلی تنها خود میدان ساعت دیده شده، مقرر شد محدوده مطالعاتی توسط مشاور گسترده تر شود تا در جلسات بعدی تصمیمات نها


برچسب ها: خیابان - میدان ساعت - پیاده راه سازی - قائم مقام - شورای هماهنگی ترافیک - ترافیک - خبرگزاری صدا و سیما
آخرین اخبار سرویس:

تاکید استانداری بر بسته بودن تقاطع خیابان قائم مقام

تاکید استانداری بر بسته بودن تقاطع خیابان قائم مقام