مطالب مرتبط:
اعتراض باشگاه استقلال به داوری: حق مان پایمال شد
بیانیه جنجالی باشگاه استقلال در واکنش به داوری مسابقه دیروز
اعتراض باشگاه استقلال به داوری: حق مان پایمال شد
بیانیه استقلال علیه داوری؛ حق ما مقابل ملوان ضایع شد
اعتراض باشگاه استقلال به داوری: حق مان پایمال شد  
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 آذر 1404 ساعت 14:202025-12-11ورزشي

بیانیه جدید استقلال علیه داوری؛ حقمان پایمال شد


باشگاه استقلال در بیانیه ای به داوری بازی این تیم با ملوان در لیگ برتر فوتبال اعتراض کرد.

- جماران ورزشی؛ رسانه رسمی باشگاه استقلال نوشت: در مصاف استقلال و ملوان باز هم شاهد اشتباه تاثیرگذار داوری با وجود VAR بودیم.

پنالتی روی آشورماتوف که دقیقا کپی برابر اصل پنالتی اعلام شده به سود فولاد در مصاف با استقلال بود و پنالتی واضح اعلام نشده روی صالح حردانی که شاید بهترین تعبیر را یکی از کارشناسان داوری در این خصوص داده باشد که گفت شاید VAR خراب بوده است.

عجیب ترین جای ماجرا آنجایی است که ناظمی داور مسابقه حتی برای چک کردن هیچ یک از دو صحنه به کنار زمین نرفت! استقلال در مصاف با استقلال خوزستان هم این سریال را دیده بود و آنجا هم خطای واضح روی سحرخیزان حتی به VAR نرفت و حق استقلال پایمال شد.

در اینجا به داوری های پر حرف و حدیث در خصوص برخی بازی ها صحبت نمی کنیم (که البته نتایج دیگر بازی ها هم در سرنوشت قهرمانی موثر است)، صرفا از حق پایمال شده استقلال صحبت می کنیم که حداقل در بازی با ملوان و استقلال خوزستان 3 پنالتی واضح اش با وجود VAR گرفته نشده و کسی چه می داند، شاید سرنوشت قهرمانی به امتیازات از دست رفته این دو بازی ارتباط پیدا کند.


برچسب ها: استقلال - باشگاه استقلال - داوری - داور - رسانه رسمی باشگاه استقلال - پنالتی - اشتباه تاثیرگذار
آخرین اخبار سرویس:

بیانیه جدید استقلال علیه داوری؛ حقمان پایمال شد

بیانیه جدید استقلال علیه داوری؛ حقمان پایمال شد