مطالب مرتبط:
به مردم اطمینان بدهید که نرخ سوم بنزین به معنای خالی کردن جیب شان نیست/ دولت حرف واحد بزند/ اظهارات سخنگوی دولت می رفت که بحران بسازد
به مردم اطمینان بدهید که نرخ سوم بنزین به معنای خالی کردن جیب شان نیست
به مردم اطمینان بدهید که نرخ سوم بنزین به معنای خالی کردن جیب شان نیست
دولت با نرخ جدید بنزین، جیب خودروهای نوشماره را خالی می کند!
نرخ سوم بنزین؛ آیا شفافیت در سیاست های سوخت امکان پذیر است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 آذر 1404 ساعت 08:452025-12-02اقتصادي

روزنامه اطلاعات: دولت می خواهد با نرخ سوم بنزین کسر بودجه اش را از جیب مردم تامین کند؟


در بخش تناقض گویی در اطلاع رسانی هم اظهارات خانم مهاجرانی، سخنگوی دولت درباره حذف سهمیه سوخت خودروهای کارکرده ای که تعویض پلاک می شوند، - در بخش تناقض گویی در اطلاع رسانی هم اظهارات خانم مهاجرانی، سخنگوی دولت درباره حذف سهمیه سوخت خودروهای کارکرده ای که تعویض پلاک می شوند، می رفت که بحران آفرین شود که البته با  تکذیب به موقع مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مواجه شد.

 روزنامه اطلاعات نوشت: طرح اخیر دولت برای افزایش قیمت بنزین با وجود تمام معایبی که دارد و از جمله اینکه ممکن است به سهمیه فروشی درجایگاه های سوخت منجر شود و تاثیر چندانی هم در جلوگیری از قاچاق سوخت نداشته باشد، اما در مجموع با توجه به شرایط اقتصادی دولت و کسری بودجه هنگفت، قابل درک است.

 با  این وجود انتظار می رود دولت چهاردهم با  درس گرفتن از تجربه های تلخ قبلی، شیوه نرم و اقناع کننده برای افکار عمومی در این خصوص درپیش بگیرد  و با نهایت شفافیت عمل کند.

به عنوان نمونه اگر با پیش بینی سازوکار گزارش دهی شفاف، مردم بدانند مابه التفاوت بهای بنزین دوباره در قالب کالابرگ یا هر طرح حمایتی دیگری به خودشان بازخواهد گشت، گلایه و نارضایتی کمتری بروز خواهند داد.


برچسب ها: دولت - سخنگوی دولت - اطلاع رسانی - اطلاع - سهمیه سوخت - تعویض پلاک - پخش فرآورده های نفتی
آخرین اخبار سرویس:

روزنامه اطلاعات: دولت می خواهد با نرخ سوم بنزین کسر بودجه اش را از جیب مردم تامین کند؟

روزنامه اطلاعات: دولت می خواهد با نرخ سوم بنزین کسر بودجه اش را از جیب مردم تامین کند؟