مطالب مرتبط:
اوقات شرعی کله بست امروز جمعه 30 آبان 1404 (21 نوامبر 2025) - زمان دقیق اذان
رییس پیشین سنای پاکستان: اظهارات وزیر دفاع، روابط با کابل را به بن بست کشاند
حجت الاسلام حاج علی اکبری: بن بست در تفکر بسیجی معنا ندارد/ آمریکا مجرم اصلی جنگ غزه است
روسیه: غرب دیپلماسی هسته ای با ایران را به بن بست کشانده است
جنجال امروز: جنتی اصولگرایان را رسوا کرد! سیاست خارجی دولت به بن بست رسید!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 آذر 1404 ساعت 07:552025-11-22بين الملل

پروژه ماسک دوباره به بن بست رسید


موشک ماهواره بر استارشیپ در جدیدترین تلاش شرکت ایلان ماسک برای پرتاب، دوباره منفجر شد.

- اسپیس ایکس نسخه ارتقایافته بوستر موشک استارشیپ خود را شامگاه پنج شنبه به وقت محلی، در جنوب تگزاس به محل پرتاب منتقل کرد؛ اما تنها چند ساعت بعد، انفجاری در داخل آن رخ داد.

این حادثه در مراحل بسیار اولیه فرآیند رخ داد؛ در حالیکه موتورهای موشکی هنوز حتی روی بوستر نصب نشده بودند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ در طول توسعه استارشِپ، چندین پرتاب پیشین دچار انفجار یا شکست شده اند: به عنوان مثال، نمونه چهارم، پس از آزمایش ایستای موتور در ماه مه 2020 منفجر شد.

نمونه هشتم در دسامبر 2020 پس از صعود به ارتفاع حدودی 12٫5 کیلومتر، به علت فشار پایین در مخزن هدر متان هنگام فرود منفجر شد.

در فوریه 2021، نمونه نهم به دلیل عدم راه اندازی مجدد یکی از موتورهای رپتور هنگام فرود، چپ شد و منفجر شد.

نمونه دهم نیز در مارس 2021 پس از یک فرود سخت و ترک خوردگی پایه و نشتی احتمالی سوخت، حدود هشت دقیقه بعد منفجر شد.

همچنین در مارس همان سال، نمونه یازدهم در ارتفاع پایین تر و در مدت نزول بر اثر نشت متان یا اشکال در پمپ سوخت منفجر شد.

اسپیس ایکس امروز در پستی در ایکس اعلام کرد که در حال انجام آزمایش فشار سیستم گاز بوده که انفجار رخ داده است.


برچسب ها: نمونه - استارشیپ - پرتاب - موتور - انفجار - موشک - هنگام
آخرین اخبار سرویس:

پروژه ماسک دوباره به بن بست رسید

پروژه ماسک دوباره به بن بست رسید