مطالب مرتبط:
زنان در فسادستیزی از مردان جلوترند/ لایحه حمایت از زنان نباید بیش از این معطل بماند
انتقاد قالیباف از معطل ماندن لایحه حمایت از زنان
قالیباف: لایحه حمایت از زنان نباید معطل بماند
لزوم ورود تشکل های مردمی به حمایت درمانی از بیماران سرطان پستان | اهمیت سلامت زنان در خانواده، فرهنگ سازی شود
بوگیری برای غرب/پشت نقاب دفاع غرب از حقوق زنان، سابقه ای طولانی از زن ستیزی و خشونت دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 آذر 1404 ساعت 14:452025-12-10سياسي

لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» 15 سال معطل مانده است


رییس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از طولانی شدن روند بررسی لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت» تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب نیز اخیراً در بیاناتشان صریحاً نسبت به خشونت علیه زنان هشدار داده اند؛ - رییس مجلس: لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت 15 سال معطل مانده است رییس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از طولانی شدن روند بررسی لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب نیز اخیراً در بیاناتشان صریحاً نسبت به خشونت علیه زنان هشدار داده اند؛ بنابراین نباید درگیر بحث بر سر واژگان شویم، بلکه باید قانون را به سرانجام برسانیم.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز (چهارشنبه، 19 آذرماه) در دیدار اعضای فراکسیون زنان مجلس که به مناسبت سالروز میلاد حضرت زهرا (س) برگزار شد، ضمن تبیین جایگاه مدیریتی بانوان، با آسیب شناسی نگاه حاکم بر مدیریت کشور گفت: یکی از اشکالات اساسی این است که ما مردان می خواهیم برای حوزه زنان تصمیم گیری کنیم و غالباً به موضوع زنان در جامعه به عنوان یک مسئله نگریسته ایم، نه یک فرصت .

وی با اشاره به تجربیات اجرایی خود، به مقایسه عملکرد مدیریتی زنان و مردان پرداخت و تصریح کرد: تجربه نشان داده است که زنان با فاصله قابل توجهی نسبت به مردان، فسادستی


برچسب ها: رییس مجلس شورای اسلامی - مجلس شورای اسلامی - حمایت از زنان - شورای اسلامی - رییس مجلس - رهبر معظم انقلاب - خشونت
آخرین اخبار سرویس:

لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» 15 سال معطل مانده است

لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» 15 سال معطل مانده است