مطالب مرتبط:
پژوهش های فرهنگی باید به حل مسائل مردم گره بخورد
پژوهش زمانی ارزشمند است که به حل مسائل واقعی جامعه منجر شود
سخنگوی دولت: اعتماد به نفس ملی، نتیجه تکیه بر توان مهندسان ایرانی است/ راه حل مسائل کشور از مسیر علم می گذرد
سخنگوی دولت در اراک: بالاترین بازده اقتصادی کشور در تحقیق و پژوهش است
پژوهش؛ مسیر اصلی ارتقای سلامت جامعه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آذر 1404 ساعت 15:402025-12-16سياسي

سخنگوی دولت: پژوهش باید با حل مسائل جامعه پیوند بخورد


سخنگوی دولت، با تأکید بر اهمیت پژوهش در جامعه، گفت: دانشگاه ها باید پژوهش های خود را با حل مسائل واقعی جامعه پیوند دهند تا نتایج تحقیقات مستقیماً به بهبود وضعیت اجتماعی و اقتصادی کشور کمک کند.

- سخنگوی دولت، با تأکید بر اهمیت پژوهش در جامعه، گفت: دانشگاه ها باید پژوهش های خود را با حل مسائل واقعی جامعه پیوند دهند تا نتایج تحقیقات مستقیماً به بهبود وضعیت اجتماعی و اقتصادی کشور کمک کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی دولت، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت صبح امروز در برزگداشت روز پژوهش در دانشگاه با بیان اینکه خرسندم از اینکه دانشگاه با این قد و قامت بلند بر تارک علم ساخت و ساز ایستاده، اظهار کرد: بسیار باعث افتخار است که در استانی رشد کردم که به این دقت به حوزه های علم و فناوری بها می دهد و به این خوبی هم ساختمان ها را می سازد.

وی با اشاره به واژه پژوهش افزود: بنا است که ما در طول این فرایند یا واقعیت رو بشناسیم یا حق را بشناسیم؛ بنا است که در برخی از علوم، نظیر علوم اجتماعی واقعیت های جامعه را ترسیم کنیم و بعد باید ها را هم در کنار آن قرار دهیم.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: اصولا پژوهش انجام در برخی از علوم الی علوم پایه انجام می شود که بتواند منتج به راهکار هایی شود که در جامعه، خود را رو نشان دهد.


برچسب ها: سخنگوی دولت - پژوهش - دانشگاه - جامعه - وضعیت اجتماعی - نتایج تحقیقات - سخنگوی
آخرین اخبار سرویس:

سخنگوی دولت: پژوهش باید با حل مسائل جامعه پیوند بخورد

سخنگوی دولت: پژوهش باید با حل مسائل جامعه پیوند بخورد