مطالب مرتبط:
هفتمین پرونده قتل در کردستان به سازش انجامید
309 پرونده با گذشت و سازش مختومه شد / تأکید بر نقش بزرگان و صلح یاران
صلح و سازش، پایان بخش 50 درصد پرونده های ارجاعی به دادگستری گتوند
مختومه شدن 309 پرونده با صلح و سازش در بندر ماهشهر
جزییات پرونده قتل عروس جوان در فومن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 آذر 1404 ساعت 13:402025-12-01سياسي

شانزدهمین سازش در پرونده قتل عمد در لرستان


رییس شوراهای حل اختلاف لرستان گفت: شانزدهمین پرونده قتل عمد در استان لرستان با گذشت اولیای دم و در قالب پویش «به احترام حضرت زینب(س) می بخشم» به سازش ختم شد.

- رییس شوراهای حل اختلاف لرستان گفت: شانزدهمین پرونده قتل عمد در استان لرستان با گذشت اولیای دم و در قالب پویش به احترام حضرت زینب(س) می بخشم به سازش ختم شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، یاراله کاکولوند بیان کرد:شانزدهمین پرونده قتل عمد در استان لرستان با گذشت اولیای دم و در قالب پویش به احترام حضرت زینب(س) می بخشم به سازش ختم شد و زندانی پس از پنج سال حبس آزاد گردید.

   گذشت اولیای دم در راه رضای خداوند  وی بیان کرد:در این پرونده، اولیای دم با رضایت کامل و آگاهانه اعلام کردند: به احترام حضرت زینب کبری(س) و در راه رضای خداوند متعال از حق قصاص خود نسبت به متهم پرونده صرف نظر کرده و وی را مورد عفو و گذشت قرار می دهیم.

معاون قضایی رییس کل دادگستری و رییس شوراهای حل اختلاف استان لرستان، از تلاش هیأت صلح و سازش قتل های استان و فعالان عرصه صلح و سازش شورای حل اختلاف زندان الیگودرز، در تحقق این سازش خبر داد و گفت با تلاش این عزیزان یک زندانی پس از پنج سال حبس، آزاد شد.


برچسب ها: استان لرستان - اولیای دم - لرستان - پرونده قتل - پرونده - حضرت زینب - شوراهای حل اختلاف
آخرین اخبار سرویس:

شانزدهمین سازش در پرونده قتل عمد در لرستان

شانزدهمین سازش در پرونده قتل عمد در لرستان