مطالب مرتبط:
تأکید کاراکاس بر اتحاد راهبردی با تهران در برابر تهدید های آمریکا
وعده عجیب سفارت آلمان در تهران به دانشجویان ایرانی
هشدار صریح سپاه به آمریکا: هر تهدید امنیتی پاسخ سخت خواهد داشت
دولت ترامپ به قتل فراقضایی متهم می شود / شکایت یک کلمبیایی از آمریکا به دلیل جنایات در دریای کاراییب
زمان سفر نتانیاهو به آمریکا اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 آذر 1404 ساعت 11:402025-12-04بين الملل

نیکسون و کشتار دانشجویان، از تهران تا آمریکا


ریچارد نیکسون سی و هفتمین رییس جمهور آمریکا که سفرش به تهران به عنوان معاون رییس جمهور باعث کشته شدن سه دانشجوی ایرانی شده بود، ریاست جمهوری اش هم در آمریکا باعث کشتار دانشجویان در دو دانشگاه آمریکا شد.

- تلویزیون سی بی اس آمریکا در سال 1356 درباره آن سرکوب اینگونه گزارش داد: در 4 می 1970، 4 دانشجوی معترض به جنگ ویتنام با تیراندازی مستقیم نیرو های گارد ملی در محوطه دانشگاه ایالتی کنت کشته و 9 دانشجوی دیگر هم زخمی شدند و با این کشتار، فاجعه ویتنام به فاجعه آمریکا تبدیل شد.

بعد از این کشتار، ریچارد نیکسون در پاسخ به سوال خبرنگاران، از کشتار دانشجویان دانشگاه کنت دفاع کرد و گفت: من عکس آن چهار جوان دانشجو را در روزنامه دیدم، اما وقتی با موقعیتی رو به رو هستیم که جمعیتی سنگ پرتاب می کنند و گارد ملی فرا خوانده می شود، همیشه این احتمال وجود دارد که به فاجعه تبدیل شود.

ده روز بعد از کشتار دانشگاه کنت و چند روز بعد از این صحبت های نیکسون، باز با چراغ سبز او کشتار دانشجویان در دانشگاه جکسون ایالت می سی سی پی آمریکا تکرار شد.

تجمع صد ها دانشجوی سیاه پوست این دانشگاه در اعتراض به نژادپرستی و نیز در اعتراض به کشتار دانشگاه کنت، با تیراندازی نیرو های گارد ملی رو به رو شد.


برچسب ها: دانشجو - آمریکا - کشتار - دانشجویان - ریچارد نیکسون - دانشگاه - رییس جمهور
آخرین اخبار سرویس:

نیکسون و کشتار دانشجویان، از تهران تا آمریکا

نیکسون و کشتار دانشجویان، از تهران تا آمریکا