مطالب مرتبط:
یک فوتی و 320 عملیات آتش نشانی مشهد در روز برفی، 260 مورد سقوط درخت (29 آذر 1404)
ببینید | گردباد دریایی نادر در شمال راس الخیمه
یک فوتی و 320 عملیات آتش نشانی مشهد در روز برفی | 260 مورد سقوط درخت (29 آذر 1404)
آب گیری بیش از 55 میلیون مترمکعبی سد های شمیل و نیان
اولین خودروی پرنده جهان با قیمت 260 هزار یورو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 آذر 1404 ساعت 10:102025-12-20اقتصادي

واکسیناسیون 2 میلیون و 260 هزار راس دام علیه تب برفکی


امسال 2 میلیون و 260 هزار دام سبک و سنگین شامل 2 میلیون گوسفند و بز و 260 هزار راس گاو و گاومیش در نقاط مختلف استان علیه انواع سویه های بیماری تب برفکی واکسینه شد.

- مدیرکل دامپزشکی اردبیل گفت: امسال 2 میلیون و 260 هزار دام سبک و سنگین شامل 2 میلیون گوسفند و بز و 260 هزار راس گاو و گاومیش در نقاط مختلف استان علیه انواع سویه های بیماری تب برفکی واکسینه شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهدی فیضی افزود: شیوع بیماری تب برفکی امسال با ورود سویه جدیدی به نام اگزوتیک که هر چند سال یک بار با جهش ویروسی رخ می دهد، گسترده تر بود.

وی ادامه داد: پس از شیوع بیماری از استان های جنوبی، کل کشور و به تبع آن استان اردبیل نیز درگیر این بیماری شد و در این زمینه 150 هزار دام سبک و 40 هزار دام سنگین علیه سویه جدید تب برفکی اگزوتیک واکسینه شدند.

وی با اشاره به اینکه پیشگیری از بیماری های دامی از طریق واکسیناسیون بر اساس جدول زمان بندی شده علیه بیماری های مختلف در جمعیت دامی استان از رویکرد های اداره کل دامپزشکی است، بیان کرد: عملیات واکسیناسیون دام علیه بیماری تب برفکی با حضور تیم های دامپزشکی در استان ادامه دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل اضافه کرد: کنترل بیماری تب برفکی به علت اهمیت این بیماری در تلفات و خسارت دام ها در اولویت کاری اداره کل


برچسب ها: بیماری تب برفکی - تب برفکی - بیماری - میلیون - هزار - دام سبک و سنگین - برفکی
آخرین اخبار سرویس:

واکسیناسیون 2 میلیون و 260 هزار راس دام علیه تب برفکی

واکسیناسیون 2 میلیون و 260 هزار راس دام علیه تب برفکی