مطالب مرتبط:
جبهه پایداری صیانت را از گور بیرون کشید/ دور زدن افکار عمومی با نامی جدید؛ محتوای صیانت همان است، ادبیات تغییر کرده
مراسم گرامیداشت روز دانشجو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران
کارگاه آموزشی ادبیات فارسی در آستانه اشرفیه برگزار شد
مطالبات انجمن اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان از سخنگوی دولت
شعر و ادبیات سال هاست در سینمای ما گم شده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 آذر 1404 ساعت 13:352025-12-09سياسي

«الیف شافاک» در راس «انجمن سلطنتی ادبیات»


«الیف شافاک» به عنوان رییس «انجمن سلطنتی ادبیات انگلستان» (RSL) انتخاب شد.

- الیف شافاک در راس انجمن سلطنتی ادبیات الیف شافاک به عنوان رییس انجمن سلطنتی ادبیات انگلستان (RSL) انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، پس از پایان دوره چهارساله ریاست برنادرین اواریستو در انجمن سلطنتی ادبیات (RSL)، الیف شافاک ، رمان نویس بریتانیایی-ترکیه ای به عنوان رییس جدید این انجمن انتخاب شد.

گاردین نوشت، شافاک ، نویسندهٔ بریتانیایی-ترکی و خالق رمان هایی از جمله جزیرهٔ درختان گمشده و رودهایی در آسمان جاری اند ، روز جمعه پس از رای گیری میان اعضا در مجمع سالانه انجمن، به عنوان رییس انجمن سلطنتی ادبیات انتخاب شد.

شافاک به گاردین گفت که برای دوره ریاست خود ایده ها و برنامه هایی دارد، اما قبل از هر چیز دوست دارد به همه گوش بدهد، و نظرات و پیشنهادهای نویسندگان و شاعران را بشنود.

اواریستو ، نویسنده انگلیسی که دورهٔ او با برگزاری مجمع سالانه به پایان رسید، گفت که شافاک یک انتخاب فوق العاده الهام بخش برای ریاست است و انتخاب او لحظه ای هیجان انگیز برای انجمن به شمار می رود.

اواریستو گفت: او یک نویسنده پرفروش جهانی مشهور، یک روشنفکر و سخنران عمومی است و مدت هاست که مدافع ادبیات و قدرت داستان گویی برای پل زدن میان تفاوت ها و روشن کردن چشم اندازهای متفاوت بوده است.


برچسب ها: الیف شافاک - انجمن - ادبیات - انتخاب - انگلستان - رییس - نویس
آخرین اخبار سرویس:

«الیف شافاک» در راس «انجمن سلطنتی ادبیات»

«الیف شافاک» در راس «انجمن سلطنتی ادبیات»