مطالب مرتبط:
سد تنگ خمار فسا سرریز شد
سد تنگ خمار فسا پس از چندسال عطش، سرریز شد
مسدودی جاده مهریز – تنگ چنار (مسیر شیرازی)
بارش باران، تنگ پنج لرستان را دیدنی تر کرد
جاده مهریز به دهستان تنگ چنار مسدود شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 آذر 1404 ساعت 09:552025-12-20اقتصادي

سرریز شدن سد تنگ خمار فسا


سد تنگ خمار فسا پس از چندسال خشکسالی کاملا آبگیری شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس ، فرماندار ویژه فسا گفت: سد تاخیری _ تغذیه ای تنگ خمار فسا با ظرفیت سه میلیون متر مکعب، پس از چند سال خشکسالی پرآب و سرریز شد.

عزت الله جهانخواه افزود: با ورود سامانه بارشی خیر بیش از 120 میلی متر باران در این شهرستان بارید که سبب شد سد تنگ خمار سرریز شود.

وی اضافه کرد: این سد از نوع بتونی و خاکی است که با هدف تنظیم آبخوان ها و سفره های آب زیرزمینی پایین دست ساخته شده است.

با آبگیری این سد علاوه بر تقویت و تامین آب 40 حلقه چاه کشاورزی، حدود هزار هکتار از زمین های بخش شیبکوه و نوبندگان آبیاری و بیش از 300 خانوار از مزایای آن بهرمند می شوند.

فرماندار ویژه فسا گفت: بارش های اخیر، بسیاری از سازه های آبخیزداری شهرستان فسا از جمله حوضچه های طرح دکتر کوثر (پدر آبخوان داری ایران) را پر آب کرده است.

جهانخواه گفت: طرح آبخوان داری دکتر کوثر که سال 1361 در گربایگان شهرستان فسا اجرا شده پنج هزار هکتار وسعت دارد و شامل 350 هکتار درختکاری است.

وی افزود: با اجرای این طرح با ساخت موانعی طبیعی جلوی سرعت سیل گرفته شده و سیلاب در دشت های اطراف پخش می شود تا فرصت فرو رفتن آب در زمین پیدا شود.


برچسب ها: فرماندار ویژه - سفره های آب زیرزمینی - ورود سامانه بارشی - فرماندار - خمار - سرریز - خشکسالی
آخرین اخبار سرویس:

سرریز شدن سد تنگ خمار فسا

سرریز شدن سد تنگ خمار فسا