مطالب مرتبط:
بخش کشاورزی به اندازه سد کمال صالح آب زیرزمینی برداشت می کند
رییس جدید دادگستری گتوند معرفی شد
تأکید رییس کل دادگستری اردبیل بر همکاری های جهاددانشگاهی در حل معضلات اجتماعی
سقوط سهم بخش کشاورزی از تولید؛ از 24 درصد به 7 درصد
صادرات راهکاری راهبردی برای توسعه اقتصاد و بخش کشاورزی کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 آذر 1404 ساعت 18:402025-11-23سياسي

هشدار رییس دادگستری یزد درباره معافیت های مالیاتی نادرست در بخش کشاورزی و معادن


رییس کل دادگستری استان یزددر نشست با مجمع نمایندگان استان: کمک های تقنینی و مدیریتی نمایندگان می تواند در پیشبرد اهداف قضایی بسیار مؤثر باشد.

- هشدار رییس دادگستری یزد درباره معافیت های مالیاتی نادرست در بخش کشاورزی و معادن رییس کل دادگستری استان یزددر نشست با مجمع نمایندگان استان: کمک های تقنینی و مدیریتی نمایندگان می تواند در پیشبرد اهداف قضایی بسیار مؤثر باشد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، رییس کل دادگستری استان یزد در دیدار با مجمع نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نقش کلیدی مجلس در ایجاد بسترهای قانونی برای بهبود عملکرد دستگاه قضا، گفت: کمک های تقنینی و مدیریتی نمایندگان می تواند در پیشبرد اهداف قضایی بسیار مؤثر باشد.

حجت الاسلام طهماسبی با اشاره به موضوعات حوزه صنعت و معدن، به ویژه الزام پرداخت یک درصد از فروش مطابق ماده 48 قانون برنامه هفتم توسعه، خواستار توجه بیشتر نمایندگان و تقویت نظارت بر اجرای این بند قانونی شد.

وی در ادامه با اشاره به چالش های موجود در رسیدگی به پرونده های کثیرالشاکی تصریح کرد: برای برخورد جدی و کارآمد با این گونه پرونده ها، نیاز به قانون گذاری جدید یا اصلاح قوانین پیشین وجود دارد.


برچسب ها: رییس کل دادگستری استان یزد - رییس کل دادگستری استان - نمایندگان - دادگستری استان یزد - رییس کل دادگستری - دادگستری استان - مجمع نمایندگان
آخرین اخبار سرویس:

هشدار رییس دادگستری یزد درباره معافیت های مالیاتی نادرست در بخش کشاورزی و معادن

هشدار رییس دادگستری یزد درباره معافیت های مالیاتی نادرست در بخش کشاورزی و معادن