مطالب مرتبط:
کسی که از مهار ایران استقبال می کند نمی تواند نقش میانجی یا واسطه را اجرا کند / ترکیه برای صرف نظر از گاز و بازار ایران به آمریکا امتیاز نمی دهد
تلاش رهبران اروپایی برای تاثیرگذاری بر مذاکرات صلح بین روسیه و آمریکا
بزرگان بازی گاز؛ از میدان مشترک ایران و قطر، تا بهره وری حداکثری آمریکا/ کدام کشورها بیشترین منابع گاز جهان را دارند؟
کدام کشورها بیشترین منابع گاز جهان را دارند؟/ از میدان مشترک ایران و قطر، تا بهره وری حداکثری آمریکا
نایب رییس فراکسیون ورزش: کارشکنی آمریکا لکه ننگی بر فوتبال جهان است و سکوت فیفا این ننگ را سنگین تر کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 آذر 1404 ساعت 20:352025-12-02سياسي

قدرت بی مهار؛ آمریکا الهام بخش رهبران خودکامه جهان شده


هنوز فرصت باقی است که دیوان عالی با تأکید بر محدودیت های قانونی، از تبدیل ریاست جمهوری به نهادی مهارنشده جلوگیری کند تا آمریکا برای جهان، - قدرت بی مهار؛ آمریکا الهام بخش رهبران خودکامه جهان شده هنوز فرصت باقی است که دیوان عالی با تأکید بر محدودیت های قانونی، از تبدیل ریاست جمهوری به نهادی مهارنشده جلوگیری کند تا آمریکا برای جهان، تجسم حکمرانیِ فردی با قدرتی فراتر از پادشاه جورج سوم نباشد.

عصر ایران؛ لیلا احمدی- ستون نویس و تحلیلگر مشهور سیاست بین الملل در مقالهٔ اخیرش به بررسی قدرت بی مهار و فراگیر ریاست جمهوری در آمریکا و اثراتش بر نظام های سیاسی سایر کشورها می پردازد.

   فرید زکریا با تحلیل تاریخی و قانونی نقش پدران بنیان گذار آمریکا در طراحی نظامی برای موازنهٔ قدرت و محدودکردن قوهٔ مجریه، شرح می دهد که رسانه ها، بحران ها و جنگ های رخ داده در دهه های پس از 1960، به افزایش تدریجی قدرت یک جانبهٔ رؤسای جمهور انجامیده اند.

  او به ویژه به آثار تصمیمات دیوان عالی آمریکا و نظریهٔ وحدت قوهٔ مجریه اشاره می کند که اختیارات بی حد و مرز رییس جمهور را قانونی جلوه می دهند و نمونه هایی از اِعمال قدرت رؤسای اخیر از جمله ترامپ را بررسی می کند.


برچسب ها: آمریکا - ریاست جمهوری - قدرت - مهار - دیوان عالی - قانونی - جمهوری
آخرین اخبار سرویس:

قدرت بی مهار؛ آمریکا الهام بخش رهبران خودکامه جهان شده

قدرت بی مهار؛ آمریکا الهام بخش رهبران خودکامه جهان شده