مطالب مرتبط:
عارف: راهبرد اصلی دولت در تدوین بودجه هدف گذاری رشد 2 درصدی است
معاون اول رییس جمهور: راهبرد اصلی دولت چهاردهم در تدوین بودجه سال هدف گذاری رشد 2 درصدی است
راهبرد اصلی دولت در تدوین بودجه، هدف گذاری رشد 2 درصدی است
سخنگوی دولت: بالاترین بازده اقتصادی کشور در تحقیق و توسعه است
احداث بزرگ ترین بیمارستان فوق تخصصی مطالبه اصلی مردم است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آذر 1404 ساعت 12:102025-12-16سياسي

شورا ها بازوی اصلی دولت و مردم در توسعه متوازن هستند


استاندار گیلان، با تأکید بر جایگاه محوری شورا ها در حکمرانی مردم محور، گفت: شورا ها نقش تعیین کننده ای در انتقال مطالبات واقعی جامعه، تقویت مشارکت عمومی و تسریع روند توسعه متوازن در شهر ها و روستا ها دارند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ هادی حق شناس صبح امروز (سه شنبه) در چهل و هفتمین اجلاس عمومی شورای عالی استان ها در شهر چاف و چمخاله لنگرود، اصل شورا را یکی از مهم ترین اصول قانون اساسی خواند و افزود: این اصل با هدف تقویت مردم سالاری و واگذاری امور به مردم، از جمله در قالب شوراها، و همچنین مشارکت بخش خصوصی و تعاونی ها طراحی شده است.

وی با اشاره به نقش آموزه های قرآنی درباره شورا ها در دیدگاه های فقه هایی همچون مرحوم آیت الله طالقانی تصریح کرد: تأکید بر مشارکت مردم و مدیریت جامعه بر اساس اصول حکمرانی مردم محور، زمینه شکل گیری نهاد شورا در قانون اساسی را فراهم کرده است.

استاندار با اشاره به برخی ضعف ها در اجرا گفت: این مسائل نباید موجب تردید در اصل شورا شود؛ چرا که فلسفه شکل گیری این نهاد کاملاً هوشمندانه و متناسب با حکمرانی مردم محور است.

هادی حق شناس همچنین به ظرفیت های کم نظیر کشور در حوزه منابع طبیعی، جمعیت، گردشگری، ترانزیت و معادن اشاره کرد و افزود: با وجود این ظرفیت ها، همچنان با چالش هایی مانند تورم و عقب ما


برچسب ها: شورا - مردم - توسعه متوازن - قانون اساسی - مشارکت - شورای عالی استان ها - آیت الله طالقانی
آخرین اخبار سرویس:

شورا ها بازوی اصلی دولت و مردم در توسعه متوازن هستند

شورا ها بازوی اصلی دولت و مردم در توسعه متوازن هستند