مطالب مرتبط:
صفارهرندی: اسراییل در جنگ با ایران دچار خطای بزرگی شد
هشدار مقامات سیاسی در مورد حمله مجدد اسراییل به ایران: احتمال جنگ کاملا وجود دارد!
سخنگوی سپاه: ایران به تنهایی جلوی ناتو و سنتکام ایستاد/ متوسط سن دانشمندان موشکی ما 30 سال است/ اگر جنگ 2 هفته ی دیگر ادامه می یافت چیزی از رژیم صهیونیستی باقی نمی ماند
سردار نایینی: اراده ایران در جنگ 12 روزه بر دشمن تحمیل شد
جنگ سایبری: نفود ایران به قلب پایگاه نیروی هوایی اسراییل!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 آذر 1404 ساعت 18:102025-11-23بين الملل

ایران قبل از جنگ، درخواستی برای اس‑400 نداشت


بسیاری از دشمنان ما به روابط نظامی-دفاعی بین دو کشور می پردازند تا بتوانند اسرار را متوجه شوند.

چون طبیعی است که در همکاری های نظامی مبنا بر اصل محرمانگی است، - به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ جان میلر مستندساز شبکه پرس تی وی با کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه به گفت و گو نشست.

جلالی در این گفت و گو اعلام کرد معاهده 2001 ایران و روسیه پس از تمدید، در سال 2025 با اصلاحات جدید به روزرسانی شد و به عنوان سند مادر روابط دو کشور، همکاری های دوجانبه، امنیتی و دفاعی را پوشش می دهد.

سفیر ایران در روسیه گفت جمهوری اسلامی ایران در جنگ اخیر توانست با توان نظامی بدرخشد و روسیه نیز با صدور سه بیانیه و حمایت در شورای امنیت نقش سیاسی و دیپلماتیک مؤثری ایفا کرد.

جلالی تأکید کرد ایران پیش از تجاوز اسراییل درخواستی برای اس-400 نداشت و سایر همکاری های نظامی طبق برنامه و با رعایت محرمانگی پیش می رود.

وی توضیح داد نوع توافق ایران با روسیه متفاوت از پیمان های روسیه با بلاروس یا کره شمالی است و پیشنهاد های روسیه برای پیمان های دفاعی مشترک هنوز در مراحل اولیه قرار دارد.

سفیر ایران گفت بدرفتاری های غرب پس از انقلاب اسلامی و تحریم های اخیر علیه روسیه، دو کشور را به هم نزدیک تر کرده و هر دو مخالف یکجانبه گرایی و خواهان چندجانبه گرایی هستند.


برچسب ها: جمهوری اسلامی ایران - ایران - جمهوری اسلامی - نظامی - روسیه - همکاری - سفیر ایران در روسیه
آخرین اخبار سرویس:

ایران قبل از جنگ، درخواستی برای اس‑400 نداشت

ایران قبل از جنگ، درخواستی برای اس‑400 نداشت