مطالب مرتبط:
کلیه مراکز آموزشی لرستان در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه غیرحضوری شد
فعالیت مدارس اغلب شهرستان خوزستان روز شنبه و یکشنبه غیرحضوری شد
فعالیت عادی تمامی مراکز آموزشی کرمانشاه در روز شنبه 15 آذر
خبر مهم برای کارمندان در تهران در روزهای شنبه و یکشنبه (15 و 16 آذر 1404)
مدارس کیش در شنبه و یکشنبه 15 و 16 آذر 1404 غیرحضوری شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 14 آذر 1404 ساعت 22:452025-12-05اجتماعي

مراکز آموزشی بیشتر شهرهای خوزستان در روزهای شنبه و یکشنبه غیرحضوری است


دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان از غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه های بیشتر شهرهای استان در روزهای شنبه و یکشنبه به دلیل آلودگی هوا خبر داد.

- ایسنا/خوزستان دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان از غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه های بیشتر شهرهای استان در روزهای شنبه و یکشنبه به دلیل آلودگی هوا خبر داد.

محمدجواد اشرفی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به افزایش آلودگی هوا ناشی از سوزاندن مزارع کشاورزی، همچنین تشدید غلظت آلاینده های صنعتی، و تردد و حمل و نقل خودروهای درون شهری و پیش بینی پایداری شرایط جوی و احتمال افزایش غلظت آلاینده ها و به منظور قطع زنجیره بیماری آنفلوآنزا، کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوا تشکیل و تصمیمات اتخاذ شد.

وی افزود: در روز شنبه و یکشنبه، 15 و 16 آذرماه 1404، همه مراکز آموزشی و دانشگاه های شهرستان های استان خوزستان به غیر از شهرستان های ایذه، صیدون، باغملک، دزپارت، لالی و اندیکا به صورت غیرحضوری فعالیت خواهند داشت.

اشرفی بیان کرد: این تصمیم با هدف صیانت از سلامت دانش آموزان، دانشجویان و کارکنان آموزشی اتخاذ شده است.

از شهروندان به ویژه گروه های حساس، می خواهیم توصیه های بهداشتی و خودمراقبتی را با دقت رعایت کنند.


برچسب ها: آلودگی هوا - آلودگی - شنبه - غلظت آلاینده ها - خوزستان - کارگروه اضطرار - یکشنبه
آخرین اخبار سرویس:

مراکز آموزشی بیشتر شهرهای خوزستان در روزهای شنبه و یکشنبه غیرحضوری است

مراکز آموزشی بیشتر شهرهای خوزستان در روزهای شنبه و یکشنبه غیرحضوری است