مطالب مرتبط:
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی: ساخت مدرسه، ساخت آینده کشور است
دانش آموز بوکانی بر اثر خفگی ناشی از گیر کردن غذا در مدرسه جان باخت
مرگ تلخ دانش آموز بوکانی؛ حادثه ای ناگهانی بر اثر خفگی
جان باختن دانش آموز بوکانی بر اثر خفگی
تعطیلی همه مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش و آموزش عالی استان خراسان رضوی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 آذر 1404 ساعت 12:102025-12-20سياسي

آینده آموزش و پرورش در گرو توجه به معلم، دانش آموز و زیرساخت های آموزشی است


اگر بخواهیم آینده ای درخشان و موفقی برای آموزش و پرورش رقم بخورد، باید هم به معلم، هم دانش آموز و هم زیرساخت ها توجه کنیم، - آینده آموزش و پرورش در گرو توجه به معلم، دانش آموز و زیرساخت های آموزشی است نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بخواهیم آینده ای درخشان و موفقی برای آموزش و پرورش رقم بخورد، باید هم به معلم، هم دانش آموز و هم زیرساخت ها توجه کنیم، به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حمیدرضا حاجی بابایی گفت: آموزش و پرورش اساس پیشرفت کشور است و هنرستان ها باید در اولویت برنامه های توسعه قرار گیرند.

حاجی بابایی با بیان این که تجهیز هنرستان ها و تأمین امکانات مورد نیاز آنها در اولویت برنامه ها قرار دارد، خاطرنشان کرد: بر اساس قانون برنامه هفتم، 50 درصد مدارس متوسطه دوم باید به هنرستان ها اختصاص یابد که البته این رقم حداقلی است و اگر روزی به 70 درصد برسیم، افتخار بزرگی برای کشور خواهد بود.

وی در ادامه از ساخت 20 مجتمع آموزشی حیات طیبه با همکاری سازمان نوسازی مدارس کشور در همدان خبر داد و افزود: این مجتمع ها با امکانات کامل آموزشی و رفاهی از پیش دبستانی تا دیپلم، حدود 600 کلاس جدید به ظرفیت آموزشی شهر اضافه می کنند.

نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این که اگر بخواهیم آینده ای درخشان و موفقی برای آموزش و پرو


برچسب ها: آموزش و پرورش - زیرساخت ها - آموزش - دانش آموز - هنرستان ها - زیرساخت - نایب رییس مجلس شورای اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

آینده آموزش و پرورش در گرو توجه به معلم، دانش آموز و زیرساخت های آموزشی است

آینده آموزش و پرورش در گرو توجه به معلم، دانش آموز و زیرساخت های آموزشی است