مطالب مرتبط:
عارف: باید بستر لازم برای نقش آفرینی توان یابان در جامعه فراهم شود
قانون جدید زوج وفرد بی اطلاع اعلام شد/ طرح سالانه دیگر امتیاز ندارد/ جریمه تردد زوج و فرد چقدر است؟
سرویس مدارس تهران چهارشنبه محدودیت تردد ندارند؛ فردا تعطیل نیست
معادله پیچیده پیش روی ساپینتو برای داربی 106/شهرآورد 106؛ خیابان های تهران در انتظار جدال بزرگ
نام گذاری میدان ها و خیابان ها و نسبت آن با قانون اساسی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 آذر 1404 ساعت 11:402025-12-03سياسي

عارف: هنوز خیابان ها برای تردد توان یابان مناسب نیست


معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه هنوز ساختمان ها و خیابان ها برای تردد توان یابان مناسب نیست، گفت: قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت باید به درستی اجرا شود.

- عارف: هنوز خیابان ها برای تردد توان یابان مناسب نیست معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه هنوز ساختمان ها و خیابان ها برای تردد توان یابان مناسب نیست، گفت: قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت باید به درستی اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا عارف در جلسه کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت با تبریک 12 آذر روز جهانی افراد دارای معلولیت، بیان کرد: نامگذاری روز های سال جنبه صوری و شکلی ندارد بلکه بهانه ای برای تحلیل و مرور عملکرد ها درباره موضوع آن روز است.

وی ادامه داد: افراد دارای معلولیت حقوقی دارند که بعضاً به آن توجه جدی نمی شود.

ما باید بررسی کنیم که چگونه می توانیم به این افراد ادای دِین کنیم.

قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، قانون خوب و مترقی است، اما به اندازه کافی به حقوق این افراد توجه نشده و نسبت به آنان غفلت کرده ایم.

قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت بخشی از برنامه جامعی است که برای تقویت سرمایه اجتماعی به آن نیازمندیم و به همین دلیل این قانون باید به درستی اجرا شود.


برچسب ها: معاون اول رییس جمهور - معلولیت - خیابان ها - افراد - خیابان - مناسب - رییس جمهور
آخرین اخبار سرویس:

عارف: هنوز خیابان ها برای تردد توان یابان مناسب نیست

عارف: هنوز خیابان ها برای تردد توان یابان مناسب نیست