مطالب مرتبط:
مدیرکل نیروگاه حرارتی اعلام کرد: 10 سال است مازوت سوزی در تهران صفر شده!
وقتی باران هم درد آلودگی هوای تبریز را دوا نمی کند؛ مازوت سوزی نیروگاه شاخص را زرد کرد
خبر بد درباره مازوت سوزی
افزایش 138 درصدی مازوت سوزی در آذرماه
10 سال است هیچ نیروگاهی در تهران مازوت سوزی ندارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 آذر 1404 ساعت 10:252025-12-10اقتصادي

مازوت سوزی در تمامی نیروگاه های کشور 40 میلیون لیتر است


معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: میزان حداکثری امکان مازوت سوزی همزمان در تمامی نیروگاه های کشور 40 میلیون لیتر است.

- مازوت سوزی در تمامی نیروگاه های کشور 40 میلیون لیتر است معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: میزان حداکثری امکان مازوت سوزی همزمان در تمامی نیروگاه های کشور 40 میلیون لیتر است.

به گزارش خبرنگار تحریریه انرژی خبرگزاری صدا و سیما ، ناصر اسکندری، معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی در پی انتشار محتوای خبری در برخی رسانه ها و فضای مجازی مبنی بر افزایش 138 درصدی مازوت سوزی در نیروگاه های کشور در آذر ماه سال جاری و جهش مصرف مازوت نیروگاه ها از 37 میلیون لیتر در روز به 88 میلیون لیتر ، گفت: از 149 نیروگاه کشور فقط 14 نیروگاه امکان استفاده از سوخت مازوت را دارند که البته همه این نیروگاه ها به صورت همزمان از مازوت اسفاده نمی کنند.

وی ادامه داد: از طرف دیگر درصورت استفاده تمامی 14 نیروگاه کشور از مازوت به صورت همزمان میزان سوخت مازوت آنها حداکثر به 40 میلیون لیتر در روز خواهد رسید، درحالی که این میزان درحال حاضر کمتر از 30 میلیون لیتر و حدود 28 میلیون لیتر است.

اسکندری اظهار داشت: نیروگاه ها انگیزه ای برای مصرف مازوت ندارند و در صورت محدودیت در تامین گاز به اجبار از مازوت کم سولفور استفاده می کنند که بخشی از این مازو


برچسب ها: نیروگاه ها - نیروگاه - مازوت - میلیون - برق حرارتی - کشور - لیتر
آخرین اخبار سرویس:

مازوت سوزی در تمامی نیروگاه های کشور 40 میلیون لیتر است

مازوت سوزی در تمامی نیروگاه های کشور 40 میلیون لیتر است