مطالب مرتبط:
اعتراض بازیگر اسپانیایی به نسل کشی در غزه؛ چشم از فلسطین برنداریم
گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل: نسل کشی در غزه 69 سال توسعه را نابود کرد
عفو بین الملل: ازسرگیری صادرات تسلیحات آلمان به اسراییل، برلین را در معرض خطر همدستی در نسل کشی قرار می دهد
نظرسنجی: اکثر آلمانی ها با حمایت نظامی از اسراییل مخالفند
اندونزی 5 هزار دریادار صلح بان آماده اعزام به غزه: گامی بلند برای صلح در خاورمیانه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 آذر 1404 ساعت 09:152025-11-26بين الملل

اذعان تلویحی موسسه آلمانی به نسل کشی فلسطینیان در غزه


بر اساس مطالعه جدیدی که توسط یکی از موسسات تحقیقاتی برجسته آلمان به نام «موسسه تحقیقات جمعیتی ماکس پلانک» (MPIDR) منتشر شده است، حداقل 100 هزار فلسطینی در نتیجه حملات دو ساله رژیم صهیونیستی علیه غزه کشته شده اند.

- بر اساس مطالعه جدیدی که توسط یکی از موسسات تحقیقاتی برجسته آلمان به نام موسسه تحقیقات جمعیتی ماکس پلانک (MPIDR) منتشر شده است، حداقل 100 هزار فلسطینی در نتیجه حملات دو ساله رژیم صهیونیستی علیه غزه کشته شده اند.

به گزارش ایسنا، موسسه تحقیقات جمعیتی ماکس پلانک دومین و بزرگترین موسسه اروپایی برای تحقیقات جمعیتی و یکی از بزرگترین در سطح جهان در گزارش خود آورده است که تعداد فلسطینی های کشته شده در نوار غزه بالاتر از آن چیزی است که وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرده است.

این مطالعه همچنین نشان داد که توزیع سنی و جنسیتی مرگ های خشونت آمیز در غزه بین 7 اکتبر 2023 و 31 دسامبر 2024، شباهت زیادی به الگوهای جمعیتی مشاهده شده در چندین نسل کشی ثبت شده توسط گروه بین سازمانی سازمان ملل متحد برای تخمین مرگ و میر کودکان (UN IGME) دارد.

در این گزارش آمده است: از آنجایی که نسل کشی یک اصطلاح حقوقی بسیار خاص است، برای اینکه بتوان آن را مصداق جرم دانست، باید معیارهای اضافی دیگری نیز رعایت شود.


برچسب ها: تحقیقات - فلسطین - فلسطینی - رژیم صهیونیستی - موسسه - صهیونیستی - وزارت بهداشت فلسطین
آخرین اخبار سرویس:

اذعان تلویحی موسسه آلمانی به نسل کشی فلسطینیان در غزه

اذعان تلویحی موسسه آلمانی به نسل کشی فلسطینیان در غزه