مطالب مرتبط:
جشنواره انار پاکدشت: 60 هکتار باغ توچال زیر کشت میوه ی پاییزی + فیلم و جزییات
برگزاری نخستین همایش هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
سرمایه گذاری بیش از یک همت در شهرک صنعتی شماره 2 بوشهر
بزرگداشت روز نیروی دریایی ارتش در گلزار شهدای بوشهر
بازدید معاون اجرایی رییس جمهور از ساخت مجموعه ورزشی چند منظوره در بوشهر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 7 آذر 1404 ساعت 08:452025-11-28اقتصادي

کشت 14هزار هکتار گندم در بوشهر


معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تاکنون 14 هزار هکتار از اراضی استان به کشت گندم آبی و دیم اختصاص یافته است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر ؛ کبری توکلی با اشاره به سطح ابلاغی 97هزار هکتاری گندم در سال زراعی جاری گفت: در صورت بارندگی مؤثر، پیش بینی می شود برنامه ابلاغی به طور کامل محقق شود.

وی ادامه داد: تاکنون 14 هزار هکتار از اراضی استان به کشت گندم آبی و دیم اختصاص یافته است که از این میزان، 6 هزار هکتار مربوط به کشت آبی و 8 هزار هکتار به کشت دیم است.

توکلی افزود: سطح ابلاغی محصول گندم در سال زراعی جاری 17 هزار هکتار آبی و 80 هزار هکتار دیم تعیین شده و در صورت بارندگی مؤثر، پیش بینی می شود این برنامه به طور کامل اجرا شود.

وی بیان کرد: عمده مناطق کشت شده در استان شامل شهرستان های دشتستان و دشتی برای مزارع آبی و شهرستان های دشتستان و گناوه برای مزارع دیم است.

توکلی افزود: مهم ترین ارقام کشت شده در اراضی آبی شامل مهرگان، چمران2 و جلال و در اراضی دیم شامل آفتاب، کریم و دهدشت هستند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زمان کشت گندم در استان را از نیمه آبان تا پایان آذر عنوان کرد و افزود: امسال مجموع کود های تهیه و توزیع شده برای کلیه محصولات شامل 8305 تن کود ازته، 1517 تن کود فسفاته و 1545


برچسب ها: هکتار - هزار - معاون بهبود تولیدات گیاهی - استان - گندم - سازمان جهاد کشاورزی - خبرگزاری صدا و سیما
آخرین اخبار سرویس:

کشت 14هزار هکتار گندم در بوشهر

کشت 14هزار هکتار گندم در بوشهر