مطالب مرتبط:
حدود 15 هزار خودرو تحویل و یا در آستانه تحویل به جانبازان
افزایش قیمت طلا در آستانه تصمیم فدرال رزرو
لیست مازاد پرسپولیس: 5 بازیکن در آستانه جدایی!
انفجار قیمت گل در آستانه روز مادر | سبدهای هدیه از 3 تا 6 میلیون!
افزایش قیمت طلا در آستانه تصمیم فدرال رزرو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 آذر 1404 ساعت 19:402025-12-10بين الملل

ماکرون: صنعت اروپا در آستانه نابودی است


رییس جمهوری فرانسه، بحران در صنایع اتحادیه اروپا را گردن چین انداخت و تاکید کرد که «صنعت در اروپا» در آستانه مرگ است.

- رییس جمهوری فرانسه، بحران در صنایع اتحادیه اروپا را گردن چین انداخت و تاکید کرد که صنعت در اروپا در آستانه مرگ است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رییس جمهور فرانسه، امانوئل ماکرون، با هشدار نسبت به وضعیت بحرانی صنعت اروپا، سیاست های تجاری چین را غیرقابل تحمل توصیف کرد و گفت پکن با صادرات گسترده به اروپا و واردات اندک از این قاره، در حال کشتن مشتریان خود است.

ماکرون تأکید کرد اگر شرکت های چینی در اروپا سرمایه گذاری نکنند، ممکن است با تعرفه های جدید اتحادیه اروپا مواجه شوند.

ماکرون افزود که اروپا نمی تواند در برابر سیلی از واردات ارزان قیمت چینی که صنایع این قاره را به خطر انداخته، منفعل بماند.

او خواستار بازنگری فوری در سیاست های تجاری اتحادیه اروپا شد تا از رقابت ناعادلانه جلوگیری شود.

تنش های اقتصادی میان اروپا و چین طی سال های اخیر به طور مداوم افزایش یافته است.

اتحادیه اروپا بار ها هشدار داده که حمایت های دولتی چین به شرکت های فعال در حوزه هایی مانند انرژی های نو، خودرو های برقی و فولاد، تعادل بازار جهانی را بر هم زده و تولیدکنندگان اروپایی را در موقعیت نابرابر قرار داده است.


برچسب ها: اروپا - اتحادیه اروپا - رییس جمهور - اتحادیه - ماکرون - رییس جمهوری - آستانه
آخرین اخبار سرویس:

ماکرون: صنعت اروپا در آستانه نابودی است

ماکرون: صنعت اروپا در آستانه نابودی است