مطالب مرتبط:
قهرمانی مازندران در مسابقات کشتی آزاد دانشجویان دانشگاه آزاد کشور
وضعیت تعطیلی مدارس، ادارات و دانشگاه های کشور روزیکشنبه 9 آذر 1404 به دلیل آلودگی و شیوع آنفلوآنزا
خبر فوری از تعطیلی مدارس، ادارات و دانشگاه های کشور فردا یکشنبه 9 آذر 1404 به دلیل آلودگی و شیوع آنفلوآنزا
امام جمعه ماهدشت: بسیج ظرفیت موازنه ساز کشور در برابر تهاجم دشمن است
امنیت غذایی و مسائل فی مابین کشور ها محور اصلی دیدار با وزرای 3 کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 آذر 1404 ساعت 09:552025-11-29سياسي

ضرورت بهره گیری از ظرفیت دانشگاه ها در حل مسائل کشور

ضرورت بهره گیری از ظرفیت دانشگاه ها در حل مسائل کشور

رییس دانشگاه جامع انقلاب اسلامی بر ضرورت نهضت علمی برای تمدن سازی نوین اسلامی و نیز ضرورت مسئله محوری در دانشگاه ها تاکید کرد.

- ضرورت بهره گیری از ظرفیت دانشگاه ها در حل مسائل کشور رییس دانشگاه جامع انقلاب اسلامی بر ضرورت نهضت علمی برای تمدن سازی نوین اسلامی و نیز ضرورت مسئله محوری در دانشگاه ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ رضوی نژاد در جشنواره جهادگران علم و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی رفسنجان، علم نافع را علمی که ما را به سمت خدا سوق می دهد عنوان کرد و دستیابی به آن از مسیر جهاد علمی را یکی از پایه های اصلی تحقق تمدن نوین اسلامی خواند.

وی افزود: این کار بزرگ، نیاز به یک نهضت و خیزش علمی دارد.

این بیان در راستای تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر نهضت و خیزش جدید علمی است که بر اجرا و دستیابی به مرجعیت علمی در کشور تأکید دارد.

سربلندی دانشگاه ها در تحولات علمی کشور رضوی نژاد با اشاره به دستاوردهای درخشان پس از انقلاب اسلامی، افزود: بی تردید در تحولات عظیمی که در حوزه علم و فناوری به برکت انقلاب اسلامی رقم خورده است، دانشگاه ها بسیار سربلند هستند و نقش آن ها در حوزه های مختلف پیشرفت های بخش ملی و نظامی باعث افتخار است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت بهره گیری از ظرفیت دانشگاه ها در حل مسائل کشور

ضرورت بهره گیری از ظرفیت دانشگاه ها در حل مسائل کشور