مطالب مرتبط:
چه کسانی از هجوم مردم برای خرید طلا و ارز سود می برند؟/ ارزش ریال آن قدر کاهش یافته که نوسان یک تا 2 درصدی به افزایش چند هزار تومانی دلار منجر می شود
تکذیب کاهش 40 درصدی مصرف بنزین و افت جزیی آن
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین تکذیب شد
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین؛ مردم با اجرای اصلاح قیمت همسو شدند
تکذیب کاهش 40 درصدی مصرف بنزین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 آذر 1404 ساعت 11:402025-12-17حوادث

کاهش 78 درصدی جرائم اینترنتی در دزفول


فرمانده انتظامی دزفول از کاهش 78 درصدی جرائم اینترنتی این شهرستان در سال جاری و دستگیری 47 نفر در این راستا خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سرهنگ احسان بردیا اظهار کرد: در سایه آموزش های پیشگیرانه و برخورد قاطع با مجرمان سایبری توسط کارشناسان فضای مجازی پلیس فتا، جرایم اینترنتی در سطح این شهرستان 78 درصد کاهش یافته است.

وی افزود: در این راستا کارشناسان پلیس فتا با انجام اقدامات فنی و سایبری، موفق به شناسایی و دستگیری تعداد 47 نفر از مجرمان اینترنتی با هماهنگی مراجع قضایی در سطح این شهرستان شدند.

فرمانده انتظامی دزفول یادآور شد: اغلب مجرمان با استفاده از شیوه و شگرد هایی نظیر استفاده از لینک های جعلی در مناسبت ها و موضوعات خاص و همچنین سو استفاده از تصاویر شخصی افراد در فضای مجازی دست به کلاهبرداری زده اند.

سرهنگ بردیا تاکید کرد: با توجه به نزدیک شدن به شب یلدا از شهروندان درخواست می شود، مراقب لینک های ارسالی با موضوعات مختلف به ویژه هدیه چهار میلیونی شب یلدا بوده و در صورت دریافت اینگونه پیام ها موضوع را در اسرع وقت به کارشناسان ما در پلیس فتا اطلاع دهند.


برچسب ها: اینترنتی - فرمانده انتظامی - جرائم اینترنتی - شهرستان - استفاده - فضای مجازی - کارشناسان
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 78 درصدی جرائم اینترنتی در دزفول

کاهش 78 درصدی جرائم اینترنتی در دزفول