مطالب مرتبط:
دبیرکل مجمع بین المللی اساتید مسلمان دانشگاه ها: جنگ 12روزه، جنگی جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران بود
آغاز مرحله مقدماتی چهل ودومین دوره مسابقه های بین المللی قرآن کریم ایران
مسابقات بین المللی اسکی؛ نتایج نمایندگان ایران در روز نخست مارپیچ بزرگ
بهروز آذر: مسیر پیشرفت ایران بدون حضور هم زمان مردم امکان پذیر نیست
 امضای صورتجلسه سه جانبه گمرکی ایران، روسیه و آذربایجان برای تسهیل ترانزیت و تجارت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 آذر 1404 ساعت 12:152025-12-10سياسي

دیپلماسی ریلی؛ مسیر تازه ایران برای جهش ترانزیت بین المللی


مدیرعامل راه آهن در کمیسیون عالی گراف با اشاره به دیپلماسی ریلی در دولت چهاردهم و نقش راهبردی ایران در کریدورهای بین المللی گفت: کشورهای منطقه به دلیل امنیت، - دیپلماسی ریلی؛ مسیر تازه ایران برای جهش ترانزیت بین المللی مدیرعامل راه آهن در کمیسیون عالی گراف با اشاره به دیپلماسی ریلی در دولت چهاردهم و نقش راهبردی ایران در کریدورهای بین المللی گفت: کشورهای منطقه به دلیل امنیت، سرعت و صرفه اقتصادی مسیر ریلی ایران، تمایل روزافزونی به استفاده از این ظرفیت دارند که باید از این فرصت تاریخی نهایت بهره را برده و به یک درآمد پایدار برسیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما کمیسیون عالی گراف حمل و نقل ریلی با حضور جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن، میرحسن موسوی قائم مقام مدیرعامل، معاونان و مدیران ستادی به صورت حضوری و مدیران کل مناطق به صورت برخط، در ساختمان مرکزی شهدای راه آهن برگزار شد.

ذاکری با بیان اینکه مدیریت صحیح بارهای ورودی، مستلزم هماهنگی کامل میان تمامی مناطق راه آهن است تاکید کرد: برای رسیدن به این هدف مهم، تحول ساختاری، تغییر نگاه از شیوه های سنتی به روش های مدرن، اصلاح فرآیندها و ایجاد سازوکارهای نوین مدیریتی اجتناب ناپذیر است.


برچسب ها: مدیرعامل راه آهن - بین المللی - ترانزیت بین المللی - دیپلماسی - مدیرعامل - کشورهای منطقه - ایران
آخرین اخبار سرویس:

دیپلماسی ریلی؛ مسیر تازه ایران برای جهش ترانزیت بین المللی

دیپلماسی ریلی؛ مسیر تازه ایران برای جهش ترانزیت بین المللی