مطالب مرتبط:
چند غیردانشگاهی، رویداد هفته طراحی تهران را حاشیه دار کردند
عذرخواهی دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران برای حواشی رویداد هفته طراحی
گزارش رییس دانشکدگان هنرهای زیبا دانشگاه تهران درباره رویداد هفته طراحی
شاخص بورس تهران در اولین روز کاری هفته
پیام فرماندار تهران به مناسبت هفته بسیج
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 آذر 1404 ساعت 09:402025-11-23فرهنگي

غیردانشگاهی ها، هفته طراحی تهران را حاشیه دار کردند


رییس دانشکدگان هنر های زیبا در گزارش رسمی به رییس دانشگاه تهران در مورد حواشی برگزاری رویداد هفته طراحی تهران تاکید کرد که تصاویر منتشر شده تنها بخشی از رفتار معدود بازدیدکنندگان غیردانشگاهی بوده و تدابیر لازم برای صیانت از فضای دانشگاه در همان ساعات اولیه اتخاذ شده است.

- به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ 24 آبان ماه فیلمی از حواشی برگزاری رویداد هفته طراحی تهران در دانشکدگان هنر های زیبا منتشر شد که حاوی تصاوی نامناسب از وضعیت حجاب برخی از بازدیدکنندگان بود.

دانشگاه تهران بلافاصله پس از انتشار فیلم اطلاعیه ای در این خصوص منتشر و اعلام کرد که این جشنواره یک رویداد هنری بیرون از دانشگاه و موسوم به هفته طراحی تهران است و با مجوز نهاد های مربوطه در 64 نقطه شهر تهران از جمله دانشکدگان هنر های زیبای دانشگاه تهران در حال برگزاری است.

دانشگاه در اطلاعیه خود به این اشاره داشت که برخی از بازدیدکنندگان نمایشگاه از خارج از دانشگاه برای بازدید آمده بودند و شئون دانشگاهی و عرفی جامعه را رعایت نکرده و برخی افراد معاند نیز با استفاده از این فرصت و احتمالا برنامه ریزی مشخص اقدام به تهیه نماهنگ از حواشی پیش آمده با صداگذاری و تدوین خاص و با هدف برهم زدن فضای فرهنگی این رویداد، در فضای مجازی منتشر کرده اند.


برچسب ها: دانشگاه - تهران - دانشگاه تهران - بازدیدکنندگان - برگزاری - طراحی - رویداد
آخرین اخبار سرویس:

غیردانشگاهی ها، هفته طراحی تهران را حاشیه دار کردند

غیردانشگاهی ها، هفته طراحی تهران را حاشیه دار کردند