مطالب مرتبط:
مه غلیظ دید افقی در گچساران را کاهش داد
استمرار مه و رطوبت صددرصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته
بازگشایی مسیر های عشایری مسدود شده در خوزستان تا پایان هفته
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 آذر 1404 ساعت 15:252025-12-13اقتصادي

تشدید مه و کاهش دید افقی تا اواسط هفته در جنوب غرب خوزستان


اداره کل هواشناسی خوزستان نسبت به تشدید مه یا مه رقیق و کاهش دید افقی در اغلب مناطق استان و جاده های مواصلاتی هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

- اداره کل هواشناسی خوزستان نسبت به تشدید مه یا مه رقیق و کاهش دید افقی در اغلب مناطق استان و جاده های مواصلاتی هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان ، براساس هشدار سطح نارنجی اداره کل هواشناسی خوزستان، از اواخر وقت شنبه 22 آذرماه تشدید وقوع پدیده مه یا مه رقیق و کاهش دید افقی در اغلب مناطق استان به ویژه جاده های مواصلاتی پیش بینی می شود.

این پدیده که تا اواسط وقت سه شنبه 25 آذرماه ادامه دارد، سبب کاهش دید افقی، افزایش رطوبت، مه و اختلال در مسافرت های صبحگاهی و شامگاهی خواهد شد.

توصیه می شود احتیاط در تردد و رانندگی، اندیشیدن تمهیدات لازم جهت کاهش خسارات احتمالی ناشی از کاهش دید افقی و افزایش رطوبت و مه در در دستور کار قرار گیرد.


برچسب ها: کاهش دید افقی - اداره کل هواشناسی خوزستان - اداره کل هواشناسی - کاهش دید - دید افقی - کاهش - خوزستان
آخرین اخبار سرویس:

تشدید مه و کاهش دید افقی تا اواسط هفته در جنوب غرب خوزستان

تشدید مه و کاهش دید افقی تا اواسط هفته در جنوب غرب خوزستان