مطالب مرتبط:
پرداخت حق پرستاری معلولان خراسان رضوی 500 میلیارد ریال در ماه است
دعوت 5 ورزشکار خراسان رضوی به اردوی تیم ملی هندبال
افزایش 33 درصدی جابجایی مسافر با ناوگان جاده ای خراسان رضوی
تشکیل شورای استانی احیای توس بعد از 10 سال در خراسان رضوی
آیا فردا مدارس مشهد تعطیل است؟ چهارشنبه 12 آذر 1404 (خراسان رضوی، شمالی و جنوبی)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 آذر 1404 ساعت 20:252025-12-02سياسي

خراسان رضوی در مسیر شناسایی ظرفیت های مغفول مانده


استاندار خراسان رضوی در گفت و گوی داغ با جوانان درباره فرصت های معطل مانده در استان هشدار داد.

- استاندار خراسان رضوی در گفت و گوی داغ با جوانان درباره فرصت های معطل مانده در استان هشدار داد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، استاندار خراسان رضوی گفت: چالش ها و ظرفیت های خراسان رضوی را می دانیم و بر استفاده از ظرفیت های مغفول مانده استان با کار جدی، تصمیم گیری شجاعانه و مشارکت نیرو های جوان تاکید داریم.

غلامحسین مظفری با اشاره به تجربه 25 سال قبل خود در استانداری افزود: آن زمان خراسان رضوی در دولت الکترونیک رتبه اول کشور را داشت، اما امروز انسجام کیفی کافی بین حوزه ها وجود ندارد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره داشتن سیم کارت سفید این موضوع را رد کرد و درباره رضایت از پذیرش مسئولیت استانداری اظهار کرد: بله، راضی هستم.

مظفری در ارزیابی عملکرد یک سال و یک ماهه خود بیان کرد: تجدید نمی شوم، اما نمره لب مرزی می گیرم، زیرا باید بسیار بیشتر کار می کردم.

استاندار خراسان رضوی در بیان موضوعاتی که خواب شبانه اش را مختل کرده است، به بازدید از مدرسه ای با وضعیت نامناسب اشاره کرد و گفت: برخی موضوعات کوچک، اما بسیار آزاردهنده هستند و او را ناراحت می کنند.


برچسب ها: خراسان رضوی - استاندار خراسان رضوی - خراسان - استان - استاندار - رضوی - استانداری
آخرین اخبار سرویس:

خراسان رضوی در مسیر شناسایی ظرفیت های مغفول مانده

خراسان رضوی در مسیر شناسایی ظرفیت های مغفول مانده