مطالب مرتبط:
باران و برف در راه است، از ترددهای غیرضروری در جاده های فارس خودداری کنید
پلیس راه مازندران: از سفرهای غیرضروری خودداری کنید
هشدار سطح قرمز هواشناسی/ توصیه پلیس راه به پرهیز از سفر های غیرضروری تا پایان هفته
شهروندان از حضور در مناطق پرخطر خودداری کنند
عکس| سفر در زمان؛ چهره «حسن سلطانی» مجری و گوینده خبر بعد سه دهه در 66 سالگی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 آذر 1404 ساعت 18:552025-12-15اجتماعي

از سفر های غیرضروری خودداری کنید


رییس پلیس راه مازندران با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی از رانندگان خواست با رعایت سرعت مطمئنه و پرهیز از سفرهای غیرضروری تردد کنند.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ سرهنگ هادی عبادی رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی مازندران با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی گفت: از بعدازظهر سه شنبه 25 آذر تا صبح پنجشنبه 27 آذرماه سامانه بارشی تمامی محورهای مواصلاتی استان را تحت تأثیر قرار می دهد و شاهد بارش متناوب باران در مناطق پایین دست و بارش برف، مه و وزش باد نسبتاً شدید در محورهای کوهستانی خواهیم بود.

او افزود: در محورهای کوهستانی، بارش برف و مه موجب کاهش دید افقی و کاهش ضریب اصطکاک سطح راه می شود و در مناطق پایین دست نیز بارندگی احتمال لغزندگی، آبگرفتگی و روان آب گرفتگی را افزایش می دهد.

رییس پلیس راه مازندران از رانندگان و کاربران ترافیکی خواست هنگام تردد در تمامی محورهای استان، سرعت مطمئنه متناسب با شرایط جوی را رعایت کنند، فاصله طولی ایمن را حفظ کنند و از سبقت و مانورهای خطرناک بپرهیزند.

  وی همچنین تأکید کرد خودروها به تجهیزات استاندارد زمستانی از جمله زنجیرچرخ و سامانه ترمز مطمئن مجهز باشند.


برچسب ها: رییس پلیس راه مازندران - رییس پلیس راه - مازندران - سازمان هواشناسی - رییس پلیس - پلیس راه - محورهای
آخرین اخبار سرویس:

از سفر های غیرضروری خودداری کنید

از سفر های غیرضروری خودداری کنید