مطالب مرتبط:
تعطیلی مدارس بوشهر 8 و 9 آذر: آموزش غیرحضوری برای سلامت دانش آموزان
آذر منصوری: پذیرش اصلاحات تنها راه نجات کشور است
اینترنت طبقاتی؛ وعده پزشکیان، زمزمه های شورای عالی و تجربه جهانی تبعیض
استاندار تهران : درباره تعطیلی مدارس شنبه 8 آذر 1404 جمعه تصمیم می گیریم
اخرین قیمت طلای 18 عیار 6 آذر 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 7 آذر 1404 ساعت 15:202025-11-28سياسي

آذر منصوری: حس تبعیض فقط در اینترنت نیست، در آموزش و معیشت هم هست


وقتی مردم می بینند عده ای از یک امتیاز خاص استفاده می کنند، طبیعی است بپرسند چرا ما نباید داشته باشیم؛ مخصوصا وقتی که بخش بزرگی از جامعه، - وقتی مردم می بینند عده ای از یک امتیاز خاص استفاده می کنند، طبیعی است بپرسند چرا ما نباید داشته باشیم؛ مخصوصا وقتی که بخش بزرگی از جامعه، حدود 70 تا 80 درصد، مجبور است از فیلترشکن استفاده کند.

  در چهارمین کنگره مجمع فرهنگیان ایران اسلامی که امروز هفتم آذر 1404 برگزار شد، دکتر آذر منصوری رییس جبهه اصلاحات ایران در سخنانی با تبریک به فرهنگیان حاضر در کنگره، از تلاش برگزارکنندگان این نشست قدردانی کرد و ضمن طرح مجموعه ای از دغدغه ها درباره وضعیت آموزش وپرورش، معیشت معلمان و شرایط حکمرانی، بر ضرورت پذیرش اصلاحات به عنوان راه نجات کشور تاکید کرد.

به گزارش عصر ایران، منصوری به تجربه خود در آموزش وپرورش اشاره کرد و گفت به عنوان کسی که خاک معلمی زیاد خورده و چند سال در دبیرستان ها خدمت کرده است، مطالعه ای تطبیقی درباره آموزش وپرورش فنلاند و ایران آماده کرده و آن را در اختیار آقای کمیجانی قرار می دهد تا اگر تشخیص دادند، برای استفاده و مقایسه به کار گرفته شود.

او یادآور شد که آموزش وپرورش فنلاند از بهترین شاخص های آموزشی در جهان برخوردار است و مقایسه آن با آموزش وپرورش ایران می تواند نشان دهد چ


برچسب ها: مجمع فرهنگیان ایران اسلامی - آموزش وپرورش - استفاده - آذر منصوری - منصوری - یک امتیاز - جبهه اصلاحات ایران
آخرین اخبار سرویس:

آذر منصوری: حس تبعیض فقط در اینترنت نیست، در آموزش و معیشت هم هست

آذر منصوری: حس تبعیض فقط در اینترنت نیست، در آموزش و معیشت هم هست