مطالب مرتبط:
تعطیلی مدارس ابتدایی تکذیب شد
فوری / تعطیلی مدارس این استان ها به مدت یک هفته؛ به دلیل شیوع گسترده یک بیماری
تعطیلی مدارس، ادارات و دانشگاههای برخی مناطق آذربایجان شرقی
جزییات تعطیلی ادارات و دانشگاه های آذربایجان شرقی؛ تشدید آلودگی هوا عامل اصلی/ خبر فوری تبریز
تعطیلی مدارس این استان ها به مدت یک هفته
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 آذر 1404 ساعت 11:252025-11-23اجتماعي

تعطیلی 78 مدرسه و موسسه کنکوری متخلف


رییس سازمان مدارس غیردولتی، از تذکر جدی به 212 مدرسه و موسسه کنکوری متخلف خبرداد.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ احمد محمودزاده گفت: بیش از صد شکایت مردمی در سامانه آموزش و پرورش ثبت شده است و متخلفان در انتظار جریمه و تعطیلی باشند.

رییس سازمان مدارس غیردولتی افزود: 44 مدرسه و 34 موسسه کنکوری که بیشتر آنها در مناطق 1 تا 6 تهران قرار دارند، به علت تخلف تعطیل شدند.

به گفته محمودزاده، دانش آموزان مدارس تعطیل شده به دیگر مدارس منتقل شدند و مدارسی که تعطیلی موقت هستند با انتخاب مدیر مدرسه، دانش آموزان تا آخر سال تحصیلی در آنجا تحصیل می کنند و پس از آن مدرسه تعطیل خواهد شد.

رییس سازمان مدارس غیردولتی افزود: اگر والدین دانش آموزان با تخلفی رو به رو شدند و گزارش دادند، در مدت یک ماه به آن گزارش آنها رسیدگی خواهد شد.

رییس سازمان مدارس غیردولتی درباره نظارت بر موسسه های که آزمون کنکوری برگزار می کنند نیز گفت: سقف شهریه های این موسسه ها از طرف سازمان تعیین می شود به طور مثال برای هر موسسه برای برگزاری هر آزمونی شهریه مشخص تعیین می شود.

محمود زاده افزود: سقف این شهریه از 100 هزار تومان به ازای هر آزمون به صورت مجازی تا حدود 200 هزار تومان در دوره متوسطه دوم در نظر گرفته شده که به این موسسه ها ابلاغ شده است.


برچسب ها: رییس سازمان مدارس - مدارس غیردولتی - رییس سازمان - مدارس - دانش آموزان - تعطیل - مدرسه
آخرین اخبار سرویس:

تعطیلی 78 مدرسه و موسسه کنکوری متخلف

تعطیلی 78 مدرسه و موسسه کنکوری متخلف