مطالب مرتبط:
دانلود قانونی قسمت 4 برتا: داستان یک اسلحه
ابوالفضل جلیلی و داستان هایی که اکران نشد
فیلم | داستان نامگذاری پاریس تهران
داستان خط زدن علی دایی توسط مایلی کهن
فیلم | داستان نامگذاری پاریس تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 آذر 1404 ساعت 11:002025-11-22پزشكي

داستان گرو گرفتن پیکر متوفی شایعه است


پس از انتشار خبری جنجالی درباره نگهداری پیکر متوفیان به دلیل بدهی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با صدور اطلاعیه ای رسمی اعلام کرد این ادعا «کاملاً کذب» است و تحویل پیکر هیچ گاه منوط به مسائل مالی نبوده و نیست.

- در پی انتشار ادعایی در برخی رسانه ها مبنی بر نگهداری پیکر بیمار فوت شده در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد به دلیل عدم تسویه حساب، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با رد این موضوع اعلام کرد: تحویل پیکر متوفی هیچ گاه منوط به مسائل مالی نیست.

به گزارش تابناک به نقل از آنا، متن این اطلاعیه به شرح زیر است: بر اساس قوانین وزارت بهداشت و مقررات دانشگاه علوم پزشکی مشهد، هیچ مرکز درمانی مجاز به نگهداری یا خودداری از تحویل پیکر متوفی به دلیل مسائل مالی نیست.

بیمارستان امام رضا (ع) نیز بدون استثناء تابع این قوانین است.

تمام بیماران این مرکز تحت پوشش بیمه های پایه و تکمیلی خدمات دریافت می کنند و در موارد خاص، واحد مددکاری و کمک های خیرین هزینه ها را پوشش می دهند؛ بنابراین ادعای عدم تحویل پیکر به علت بدهی اساساً با واقعیت سازگار نیست.

بررسی های داخلی نشان می دهد چنین موردی در بیمارستان وجود نداشته و هیچ پرونده یا سابقه مشابهی ثبت نشده است.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی مشهد - دانشگاه علوم پزشکی - علوم پزشکی مشهد - دانشگاه علوم - بیمارستان امام رضا - مسائل مالی - علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

داستان گرو گرفتن پیکر متوفی شایعه است

داستان گرو گرفتن پیکر متوفی شایعه است