مطالب مرتبط:
خبر مهم معاون رییس جمهوری؛ ساعت کاری دستگاه های اجرایی تغییر کرد/ کارمندان بخوانند+ جزییات
تحرکات غیرمنتظره در فارس/ فشارها بر معاون سیاسی استاندار فارس سلامت انتخابات را تهدید می کند
تغییر ساعت کاری دستگاه های اجرایی در دوره سرد سال
تغییر ساعت کاری دستگاه های اجرایی در دوره سرد سال
جزییات مصوبه تغییر ساعت کاری دستگاه های اجرایی از اول دی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 آذر 1404 ساعت 08:552025-12-14سياسي

معاون استاندار: دستگاه های اجرایی فارس همکاری گسترده ای با تشکل های مردمی داشته باشند


در راستای تحقق اهداف دولت چهاردهم مبنی بر بهره گیری حداکثری از ظرفیت فعالین اجتماعی و ارتقای سرمایه های اجتماعی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس بر لزوم همکاری گسترده، - معاون استاندار: دستگاه های اجرایی فارس همکاری گسترده ای با تشکل های مردمی داشته باشند ایسنا/فارس در راستای تحقق اهداف دولت چهاردهم مبنی بر بهره گیری حداکثری از ظرفیت فعالین اجتماعی و ارتقای سرمایه های اجتماعی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس بر لزوم همکاری گسترده، مؤثر و سازمان یافته دستگاه های اجرایی با سمن ها و تشکل های مردمی تاکید کرد.

حجت الله رضایی با اشاره به نقش بی بدیل سازمان های مردم نهاد در پیشبرد سیاست های اجتماعی، جلب مشارکت هدفمند شهروندان، و زمینه سازی برای توسعه پایدار و حسب دستور استاندار، خواستار تسریع روند پاسخ گویی به مکاتبات و مراجعات مدیران سازمان های مردم نهاد شد.

وی اظهار کرد: دستگاه های اجرایی استان موظفند در پاسخ گویی به مکاتبات و مراجعات مدیران سازمان های مردم نهاد حداکثر ظرف مدت 15 روز از تاریخ دریافت درخواست، اقدام لازم را به عمل آورند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس در روز یکشنبه 23 آذر، این تدابیر در جهت تسریع فرآیند رسیدگی به درخواست های سازمان های مردم نهاد و حمایت ع


برچسب ها: اجتماعی - دستگاه های اجرایی - تشکل های مردمی - استانداری فارس - گسترده - همکاری - فارس
آخرین اخبار سرویس:

معاون استاندار: دستگاه های اجرایی فارس همکاری گسترده ای با تشکل های مردمی داشته باشند

معاون استاندار: دستگاه های اجرایی فارس همکاری گسترده ای با تشکل های مردمی داشته باشند