مطالب مرتبط:
2026، سال سلطه پهپادهای دفاعی ترکیه؛ از خط تولید انبوه تا صادرات میلیونی
آلومینیوم اراک کارخانه تولید استعدادهای فوتبال ایران
پزشکیان: محدودیت منابع مالی در کشور؛ هزینه تولید انرژی سنگین است |
افتتاح واحد تولید شمش فولاد و مرکز فرآوری طلا در قائن
وحدت حوزه و دانشگاه؛ مطالبه ای برای تولید علم مسئله محور و انسان ساز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 آذر 1404 ساعت 07:152025-12-19پزشكي

روش های تازه برای تولید غذاهای سرخ شده سالم تر


در یک مطالعه تحقیقاتی جدید، به بررسی راه هایی پرداخته شده است که می توانند میزان جذب روغن در غذاهای سرخ شده را کم کنند و به تولید خوراکی های سالم تر کمک نمایند، - پژوهشی درباره کاهش جذب روغن در غذاهای پرطرفدار روش های تازه برای تولید غذاهای سرخ شده سالم تر در یک مطالعه تحقیقاتی جدید، به بررسی راه هایی پرداخته شده است که می توانند میزان جذب روغن در غذاهای سرخ شده را کم کنند و به تولید خوراکی های سالم تر کمک نمایند، آن هم بدون آن که طعم و بافت دلخواه مصرف کنندگان قربانی شود.

به گزارش ایسنا، چاقی امروز یکی از معضلات بزرگ جهان است و بخش مهمی از آن به الگوی غذایی ما برمی گردد.

آمارها نشان می دهند بیش از یک ونیم میلیارد نفر در دنیا اضافه وزن دارند و بسیاری مستعد بیماری هایی هستند که مرتبط با چربی زیاد هستند.

بیماری های قلبی و عروقی همچنان یکی از تهدیدکننده ترین عوامل مرگ ومیر محسوب می شود و نقش چربی در بروز این مشکلات بارها تأیید شده است.

از سوی دیگر، زندگی صنعتی باعث شده مصرف غذاهای آماده و سرخ شده بالا برود.

این غذاها اسیدهای چرب ترانس و چربی های اشباع قابل توجهی دارند و همین موضوع خطر ابتلا به بیماری های مزمن را بیشتر می کند.


برچسب ها: بیماری های قلبی و عروقی - تولید - تحقیقاتی - سالم - بیماری های قلبی - خوراکی - مطالعه
آخرین اخبار سرویس:

روش های تازه برای تولید غذاهای سرخ شده سالم تر

روش های تازه برای تولید غذاهای سرخ شده سالم تر