مطالب مرتبط:
داشتن زنجیر چرخ در جاده های استان سمنان الزامی شد
استفاده از خودروهای ویژه آتش نشانی و موتورهای چهار چرخ در معابر باریک بازار
جریمه خودروهای بدون زنجیر چرخ
هشدار پلیس: جریمه خودروهای بدون زنجیر چرخ
جریمه خودرو های بدون زنجیر چرخ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 آذر 1404 ساعت 09:402025-12-20اجتماعي

استفاده از زنجیر چرخ در جاده ها الزامی است


در پی بارش برف دیشب گردنه خروس گلو در محور شهرضا – سمیرم و تونل رخ در محدوده زرین -شهرکرد دچار مه گرفتگی شدید شده است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛ رییس اداره مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای اصفهان، روشن کردن چراغ های مه شکن را برای تردد در این محور ها الزامی دانست و گفت: همچنین هم اکنون در محور های شهرضا – دهاقان، دهاقان -بروجن و مبارکه -دهاقان، گردنه ملااحمد در محور اصفهان -نایین و گردنه ظفرقند در محور نایین- اردستان بارش برف گزارش شده است.

مریم تاکی، استفاده از زنجیر چرخ برای خودرو ها را در محور های کوهستانی وگردنه ها الزامی دانست و افزود: در ساعات آینده احتمال وزش باد و برودت دما تا 12 درجه سانتی گراد زیرصفر همراه با بوران پیش بینی شده که موجب یخ زدگی در سطح جاده ها می شود.

وی با تاکید بر استفاده از لباس گرم، همراه داشتن تجهیزات زمستانی به ویژه زنجیر چرخ و سلامت خودرو توصیه کرد قبل از تردد در جاده ها با مراجعه به پایگاه اینترنتی.

ir141 بخش دوربین نظارت تصویری با مشاهده تصویر برخط محور های استان از شرایط جوی محور ها برای تردد مطلع شوند.


برچسب ها: محور - راهداری و حمل ونقل جاده ای - استفاده - گردنه - دهاقان - الزامی - اصفهان
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از زنجیر چرخ در جاده ها الزامی است

استفاده از زنجیر چرخ در جاده ها الزامی است