مطالب مرتبط:
صرفه جویی 1.4 میلیارد دلاری سالانه در اقتصاد کشور با توسعه حمل ونقل ریلی
شعرخوانی یک شاعر درباره مجردی رییس جمهور
شوک انفجاری خط قرمز پزشکیان! | اعلامیه وحشتناک دولت درباره مردم همه را فلج کرد | واکنش های داغ و فوری به خط قرمز جدید رییس جمهور
کنایه پوتین به رییس جمهور اوکراین: هنرمند با استعدادی است
ببینید | کنایه پوتین به رییس جمهور اوکراین: زلنسکی هنرمند با استعدادی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 آذر 1404 ساعت 10:402025-12-20سياسي

عزم رییس جمهور بر توسعه زیرساخت های حمل و نقل


رییس جمهور با اشاره به تلفات بالای در حوزه حمل و نقل اعم از جاده ای و هوایی، گفت: مصمم هستیم که شبکه اصلی حمل و نقل کشور را با بکارگیری آخرین استانداردهای بین المللی اصلاح کنیم و زیر ساخت ها را توسعه دهیم.

- مسعود پزشکیان امروز شنبه 29 آذرماه 1404 در آیین گرامیداشت هفته حمل و نقل، با تاکید بر اینکه مسیرها و دسترسی ها شریان حیاتی کشور هستند، اظهار داشت: مصمم هستیم که شبکه اصلی حمل و نقل کشور را با بکارگیری آخرین استاندارد بین المللی اصلاح کنیم و توسعه دهیم.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، وی افزود: برای اصلاح ساختار و شبکه حمل و نقل کشور، لازم است به تناسب میان نیازها نیز توجه شود و اگر این تناسب کم یا زیاد شود به مشکل بر می خوریم.

مدیریت ساختارها باید یکپارچه باشد، آماده هستیم که امور به صورت هدفمند و نظام مند به انجمن ها و نهادهای مردم نهاد واگذار کنیم.

ادامه دارد .


برچسب ها: حمل و نقل - استانداردهای بین المللی - بین المللی - رییس جمهور - استاندارد - کشور - ساخت
آخرین اخبار سرویس:

عزم رییس جمهور بر توسعه زیرساخت های حمل و نقل

عزم رییس جمهور بر توسعه زیرساخت های حمل و نقل