مطالب مرتبط:
114 نیروگاه خورشیدی در دشتی به بهره برداری رسید
فاز نخست محور شهیدان کریمی زنجان آماده بهره برداری شد
بهره برداری از استخر شهدای بسیج در قم
بهره برداری از مدرسه دو کلاسه حضرت خدیجه رامهرمز
بهره برداری از پارکینگ طبقاتی عقیق دزفول
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 آذر 1404 ساعت 16:402025-11-25سياسي

بهره برداری 114 نیروگاه خورشیدی


با حضور فرمانده سپاه امام صادق (ع) 114 نیروگاه خورشیدی در مقیاس پنج کیلوواتی در استان بوشهر به بهره برداری رسید.

- با حضور فرمانده سپاه امام صادق (ع) 114 نیروگاه خورشیدی در مقیاس پنج کیلوواتی در استان بوشهر به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ سردار حمید خرمدل در آیین بهره برداری از این نیروگاه ها در روستای باغان از توابع شهرستان دشتی گفت: با بهره گیری از توان بسیج سازندگی امکان ایجاد 10 هزار نیروگاه خورشیدی پنج کیلواتی در استان وجود دارد.

وی یادآور شد: ارتقای خودکفایی انرژی در مناطق روستایی، افزایش امنیت انرژی، کاهش هزینه های خانوار ها و تقویت تاب آوری شبکه برق از جمله مزایای راه اندازی نیروگاه های کوچک مقیاس به شمار می رود.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: مکتب بسیج تک بعدی نبوده بلکه تمام شئونات و ابعاد مختلف را دربر دارد.

خرمدل با تاکید بر اینکه که خداشناسی، خدامحوری و توکل به خدا اولین شاخصه موفقیت های بسیج است و اگر این شاخصه ها را از بسیج بگیریم چیزی برای آن نمی ماند، ادامه داد: خدامحوری و توکل به خدا انرژی و قلب مطمئنه به بسیج داده است.


برچسب ها: نیروگاه خورشیدی - بهره برداری - نیروگاه - فرمانده سپاه - استان بوشهر - خورشیدی - امام صادق
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری 114 نیروگاه خورشیدی

بهره برداری 114 نیروگاه خورشیدی