مطالب مرتبط:
الزام شرکت های تابعه وزارت راه به تخصیص بودجه سالانه به پژوهش های مساله محور
رسیدگی به تخلفات 9 شرکت حمل ونقل در بخش کالای استان زنجان
تصمیم گیری کارگروه وزارت نفت برای مدیریت خوراک پتروشیمی ها
پرداخت همزمان مستمری آذر، مابه التفاوت ها و هدیه روز زن به حساب بازنشستگان | بازنشستگان حسابشان را چک کنند
غرویان: طرح «رسیدگی به تخلفات حوزه صوت و تصویر در فضای مجازی» جناحی است/ طراحان سواد پایینی دارند/ چگونه صداوسیما می تواند مرجع قضایی تشخیص جرم باشد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آذر 1404 ساعت 08:202025-12-16اقتصادي

رسیدگی به تخلفات شرکت های تابعه وزارت نفت در واریز مابه التفاوت خوراک نفت به خزانه


دیوان محاسبات در گزارشی اعلام کرد از 49 هزار میلیارد تومان وصولی مابه التفاوت خوراک نفت، تنها 4 هزار و 500 میلیارد تومان به خزانه واریز شده است.

- رسیدگی دیوان محاسبات به تخلفات شرکت های تابعه وزارت نفت در واریز مابه التفاوت خوراک نفت به خزانه دیوان محاسبات در گزارشی اعلام کرد از 49 هزار میلیارد تومان ، تنها 4 هزار و 500 میلیارد تومان به خزانه واریز شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، طبق بند د تبصره (7) قانون بودجه 1403، وزارت نفت موظف به وصول و واریز کامل مابه التفاوت بهای خوراک نفت خام، میعانات گازی و فرآورده های نفتی به خزانه بوده که در این خصوص 49 هزار میلیارد تومان به صورت نقدی وصول و تنها 4 هزار و 500 میلیارد تومان به خزانه واریز شده است.

براساس گزارش دیوان محاسبات، سه شرکت ملی گاز، صنایع پتروشیمی و پالایش و پخش وجوه کامل را به خزانه واریز نکرده اند و شرکت ملی نفت نیز صرفاً 8 هزار میلیارد تومان از وصولی ها را از طریق اعتبارات اسنادی دریافت کرده است.


برچسب ها: میلیارد تومان - دیوان محاسبات - میلیارد - خزانه - تومان - واریز - محاسبات
آخرین اخبار سرویس:

رسیدگی به تخلفات شرکت های تابعه وزارت نفت در واریز مابه التفاوت خوراک نفت به خزانه

رسیدگی به تخلفات شرکت های تابعه وزارت نفت در واریز مابه التفاوت خوراک نفت به خزانه