مطالب مرتبط:
برگزاری جشن عبادت و آغاز بندگی 2 هزار دانش آموز دختر در شوشتر
برگزاری جشن عبادت و آغاز بندگی 2 هزار دانش آموز دختر در شوشتر
دانش آموزان شهید الگو های ماندگار تاریخ انقلاب اسلامی هستند
سفر معنوی دانش آموزان صومعه سرایی
اردوی آمادگی دفاعی دانش آموزان خورزوق برگزار شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آذر 1404 ساعت 13:402025-12-16اجتماعي

هدیه متفاوت دانش آموزان آملی در جشن عبادت


دانش آموزان دختر آملی با برپایی جشن تکلیفی متفاوت، هدیه بندگی خود را به خرید یک خشت کاشی صحن عقیله بنی هاشم در کربلا اختصاص دادند.

- جشن تکلیف حدود 200 دانش آموز دختر مدرسه شهید صابر آمل درجوار پنج شهید گمنام درحسینیه لاله های زهرایی این شهر وبا حضور اعضای ستاد عتبات عالیات شهرستان آمل، مدیرومعلمان این مدرسه برگزارشد.

  مسئول ستاد اقامه نماز وعترت اداره آموزش وپرورش شهرستان آمل درخصوص برگزاری این برنامه گفت: دانش آموزان دختر با رسیدن به سن بلوغ در مسیر عبودیت و بندگی خالص خداوند قرار می گیرند و با برگزاری این گونه مراسم می خواهیم آنان با اصول و ارزش های دینی بیشتر آشنا شوند و به رشد و کمال برسند.

  حجت الاسلام نظرعلی محمدی افزود: این جشن فرصتی برای آشنایی بیشتر دانش آموزان با مسئولیت های دینی و اجتماعی شان بوده و در تقویت هویت دینی آنان نقش بسزایی دارد.

  وی، سن تکلیف دانش آموزان دختر را مهمترین تحول دوران زندگی آنها دانست و خواست که دختران با رعایت حجاب و ادای واجبات دینی و مذهبی آینده ای درخشان برای خود رقم بزنند.

  پرداخت 400 میلیونی ریالی دانش آموزان دبستان شهید صابر برای کاشی    مدیردبستان شهید صابرآمل هم به برپایی جشن تکلیف دانش آموزان دختر این مدرسه درجوار شهدای گمنام این شهرستان اشاره کرد وگفت: حدود 200 دانش آموز


برچسب ها: دانش آموزان - دانش آموز - دانش آموزان دختر - دانش - شهرستان آمل - جشن تکلیف - صحن عقیله بنی هاشم
آخرین اخبار سرویس:

هدیه متفاوت دانش آموزان آملی در جشن عبادت

هدیه متفاوت دانش آموزان آملی در جشن عبادت