مطالب مرتبط:
ببینید | ماجرای دلجویی یک نماینده مجلس از خانواه قاتل!
نماینده مجلس شورای اسلامی در ژنو، از رویکرد دوگانه غرب در حقوق بشر انتقاد کرد
ببینید| نماینده مجلس: با افزایش قیمت بنزین، حقوق ها هم باید زیاد شود
اعلام جرم علیه نماینده سابق مجلس/ ادامه تحقیقات در خصوص آتش سوزی جنگل های هیرکانی
معاون ارتباطات دفتر رییس جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می داند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 7 آذر 1404 ساعت 13:352025-11-28سياسي

آنچه نماینده مجلس را غایب 40درصد جلسات خانه ملت می کند؟


دید و بازدید یک نماینده مجلس از خانواده قاتل پزشکی یاسوجی همچنان در فضای رسانه ایران بازخوردهایی دارد.

- سرویس اجتماعی تابناک_ در میانه کارنامه نیمه تمام مجلس، نامه ای از جنس شکوه و شکایت گشوده می شود؛ نامه ای که روایتگر یک اعجاب و یک اعتراض است از عملکرد یک نماینده مجلس.

محمد رییس زاده، رییس سازمان نظام پزشکی، قلم به اعتراض برداشته و در نامه ای به قالیباف، از اقدامی می گوید که که پیش از همه حرمت قانون و قانونگذار را نگه نداشته است: حضور یکی از نمایندگان مجلس در خانه قاتل دکتر مسعود داوودی در یاسوج، و ابراز همدردی با عاملان قتل.

سیاست ورزی عوام پسند این حرکت را چه باید نامید؟ شاید بتوان ریشه اش را در همان سیاست ورزی های عوام پسند جست وجو کرد؛ سیاستی که گاه چنان از مسیر اصیل خود منحرف می شود که گویی نمایندگی را با نمایشگری اشتباه گرفته است.

آقای محمد بهرامی نماینده ای که دوازده سال در آرزوی نمایندگی جنگید و پس از سه دور شکست، بالاخره بر کرسی مجلس تکیه زد، اکنون به جای ایفای نقش در صحن قانون گذاری - با کارنامه چهل درصد غیبت در جلسات - به حاشیه هایی پا می گذارد که نه با عرف ایرانی-اسلامی همخوانی دارد، نه با سوگندی که برای پاسداری از قانون یاد کرده است.


برچسب ها: نماینده مجلس - نماینده - مجلس - نامه - سیاست - نمایندگان مجلس - اعتراض
آخرین اخبار سرویس:

آنچه نماینده مجلس را غایب 40درصد جلسات خانه ملت می کند؟

آنچه نماینده مجلس را غایب 40درصد جلسات خانه ملت می کند؟