مطالب مرتبط:
خستگی راننده؛ علت اصلی تصادف خانواده معاون رییس جمهور
علت سانحه رانندگی برای خانواده سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور اعلام شد/ روایت کارشناسی چه می گوید؟
جزییات و علت تصادف مرگبار خانواده معاون رییس جمهور اعلام شد+ پای خودروی دیگری در میان نیست
نظرنهایی پلیس در مورد تصادف خانواده معاون رییس جمهور
نظر نهایی پلیس در مورد تصادف خانواده معاون رییس جمهور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 آذر 1404 ساعت 12:202025-12-08حوادث

علت سانحه خانواده معاون رییس جمهور «خستگی و خواب آلودگی» بود


وقتی آثار واکنش لحظه ای راننده روی سطح آسفالت وجود نداشته باشد، مفهوم آن این است که راننده تا لحظه برخورد کنترلی بر خودرو نداشته و علت عمده این وضعیت، - علت سانحه خانواده معاون رییس جمهور خستگی و خواب آلودگی بود سردار حسینی توضیح داد: وقتی آثار واکنش لحظه ای راننده روی سطح آسفالت وجود نداشته باشد، مفهوم آن این است که راننده تا لحظه برخورد کنترلی بر خودرو نداشته و علت عمده این وضعیت، خستگی و خواب آلودگی است.

ترکیدگی لاستیک نیز پس از برخورد و در اثر شدت ضربه بوده است.

رییس پلیس راهور فراجا از آغاز طرح زمستانی در سراسر کشور از 25 آذرماه خبر داد و درباره جزییات رسیدگی کارشناسی به سانحه اخیر خانواده معاون رییس جمهور توضیح داد که بررسی های کامل میدانی و فنی هیچ نشانه ای از دخالت خودروی دیگر را تأیید نمی کند و حادثه ناشی از خستگی و خواب آلودگی راننده بوده است.

به گزارش ایسنا، سردار حسینی در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری نشست کمیته مشترک طرح های ترافیکی اظهار کرد: این جلسه با حضور دستگاه های امدادرسان برگزار شد تا هماهنگی های لازم برای اجرای طرح زمستانی انجام شود.

این طرح از 25 آذر هم زمان با اجرای رزمایش زمستانی در 31 استان و 123 گردنه برف گیر کشور آغاز شده و تا 20 اسفند ادامه خواهد داشت.


برچسب ها: معاون رییس جمهور - خواب آلودگی - راننده - رییس جمهور - آلودگی - خانواده - خستگی
آخرین اخبار سرویس:

علت سانحه خانواده معاون رییس جمهور «خستگی و خواب آلودگی» بود

علت سانحه خانواده معاون رییس جمهور «خستگی و خواب آلودگی» بود