مطالب مرتبط:
آمادگی 58 هلدینگ کشوری برای سرمایه گذاری در اردبیل
56 هلدینگ معتبر در راه/ اردبیل قطب سرمایه گذاری می شود
250 هزار میلیارد ریال در اردبیل سرمایه گذاری می شود
دعوت از 90 هیات خارجی به اردبیل، گام بلند استان در جذب سرمایه گذار
تشریح برنامه های همایش فرصت های سرمایه گذاریِ اردبیل در شبکه یک
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 آذر 1404 ساعت 08:402025-11-26اقتصادي

آمادگی 58 هلدینگ کشوری برای سرمایه گذاری در اردبیل


58 هلدینگ و شرکت بزرگ اقتصادی آمادگی خود را برای سرمایه گذاری در استان اردبیل اعلام کردند.

- استاندار اردبیل، گفت: 58 هلدینگ و شرکت بزرگ اقتصادی آمادگی خود را برای سرمایه گذاری در استان اردبیل اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مسعود امامی یگانه در نشست فعالان اقتصادی استان با رایزنان بازرگانی منتخب کشورمان در اتاق بازرگانی اردبیل، اظهار کرد: همایش بین المللی سرمایه گذاری از امروز در استان اردبیل آغاز خواهد شد تا ما بتوانیم بر اساس تاکیدات رییس جمهور فرصت سرمایه گذاری را در ابعاد مختلف در این استان برای هلدینگ های داخلی و خارجی و سرمایه گذاران کلان اقتصادی مهیا کنیم.

وی افزود: از 58 هلدینگ و شرکت اقتصادی که برای سرمایه گذاری در استان اردبیل اعلام آمادگی کردند، 38 مورد از آنها به مرحله عقد قرارداد رسیده تا با سرمایه گذاری 25 هزار میلیارد تومان شرایط بهتری را در توسعه اقتصادی استان اردبیل مهیا کنند.

استاندار اردبیل تصریح کرد: در این همایش فرصتی بی نظیر است تا ما 304 طرح اقتصادی و فرصت سرمایه گذاری را به ارزش 250 هزار میلیارد تومان به فعالان حوزه های مختلف معرفی کنیم که این امر در قالب فلش کارت و سایر ابزار های تبلیغی در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد.


برچسب ها: سرمایه گذاری - سرمایه - اردبیل - استان اردبیل - استان - اقتصادی - هلدینگ
آخرین اخبار سرویس:

آمادگی 58 هلدینگ کشوری برای سرمایه گذاری در اردبیل

آمادگی 58 هلدینگ کشوری برای سرمایه گذاری در اردبیل