مطالب مرتبط:
محکومیت 11 هزار میلیارد ریالی متهمین پرونده قاچاق سوخت در بندرعباس
11 هزار میلیارد ریال جزای نقدی متهمان پرونده قاچاق در یکی از جایگاه های عرضه سوخت بندرعباس
11 هزار میلیارد ریال جزای نقدی متهمین پرونده قاچاق در یکی از جایگاه های عرضه سوخت بندرعباس
توقیف تریلی قاچاق 180 میلیارد ریالی در فردوس
دستگیری کلاهبردار 15 میلیارد ریالی فروش اینترنتی موبایل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 آذر 1404 ساعت 23:402025-11-23اقتصادي

محکومیت 430 میلیارد ریالی جایگاه دار متخلف در جیرفت


جایگاه دار متخلف در جنوب کرمان به دلیل فروش خارج از ضوابط بیش از نیم میلیون لیتر گازوییل، با رأی شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی جیرفت به پرداخت 430 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

- مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان خبر داد محکومیت 430 میلیارد ریالی جایگاه دار متخلف در جیرفت ایسنا/کرمان جایگاه دار متخلف در جنوب کرمان به دلیل فروش خارج از ضوابط بیش از نیم میلیون لیتر گازوییل، با رأی شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی جیرفت به پرداخت 430 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان از محکومیت سنگین یک جایگاه دار سوخت به دلیل فروش خارج از ضوابط گازوییل خبر داد.

فریدون کشیتی دوم آذر در جمع خبرنگاران اعلام کرد: پرونده فروش 537 هزار و 157 لیتر گازوییل خارج از چارچوب های تعیین شده دولت به ارزش 130 میلیارد ریال، در شعبه بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی جیرفت بررسی شد.

وی افزود: با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی و احراز تخلف، شعبه رسیدگی کننده، متهم را به پرداخت 299 میلیارد و 698 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته کشیتی، شعبه همچنین 130 میلیارد و 303 میلیون ریال بابت بهای مال از دست رفته به مبلغ جریمه اضافه کرد و در مجموع، حکم به پرداخ


برچسب ها: تعزیرات حکومتی - مدیرکل تعزیرات حکومتی - میلیارد - شعبه ویژه رسیدگی - قاچاق کالا و ارز - تعزیرات - گازوییل
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت 430 میلیارد ریالی جایگاه دار متخلف در جیرفت

محکومیت 430 میلیارد ریالی جایگاه دار متخلف در جیرفت