مطالب مرتبط:
فواید ورزش با محل زندگی ارتباط دارد؟
94 درصد بیماران اچ آی وی در ایران با درمان منظم دیگر ناقل ویروس نیستند
حقوق معوقه کارگران در استان مرکزی 54 درصد کاهش یافت
یک استاد دانشگاه: در حال حاضر هیچ آپشنی به جز ایجاد ارتباط مناسب با روسیه و چین نداریم/حداکثر تلاشمان را بکنیم که به تعادل بین شرق و غرب برسیم
65 درصد درآمد هدفمند کشور از صنعت پتروشیمی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 آذر 1404 ساعت 19:252025-12-02ورزشي

95 درصد کارگران ارتباط منظم با ورزش ندارند


نایب رییس فدراسیون ورزش های کارگری گفت: پنج درصد جامعه کارگری در بخش ورزش قهرمانی فعال هستند و 95 درصد ارتباط منظم با ورزش ندارند و راهبرد اصلی فدراسیون، - نایب رییس فدراسیون ورزش های کارگری گفت: پنج درصد جامعه کارگری در بخش ورزش قهرمانی فعال هستند و 95 درصد ارتباط منظم با ورزش ندارند و راهبرد اصلی فدراسیون، توسعه ورزش همگانی و سوق دادن جامعه هدف به فعالیت های بدنی است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل ، و به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل، فریبا درخشنده فر روز سه شنبه در مجمع انتخاباتی هیات ورزش های کارگری استان اردبیل به فعالیت زنان کارگر نیز اشاره و اظهار کرد: بانوان کارگر به جایگاه واقعی خود در ورزش نرسیده اند.

وی افزود: این زنان با وجود شرایط دشوار اقتصادی و مسئولیت های خانوادگی، ظرفیت های ارزشمندی برای توسعه ورزش و تربیت نسل سالم دارند و باید سهم و حضور آنها در هیات ها پررنگ تر شود.

نایب رییس فدراسیون ورزش های کارگری بر توسعه ورزش همگانی، گسترش دوره های آموزشی محیط کار و تقویت حضور بانوان در ساختار ورزش کارگری تأکید کرد و گفت هیات های شهرستانی با برگزاری دوره های آموزش تغذیه، پیشگیری از آسیب های شغلی، ارتقای نشاط محیط کار و برنامه های سلامت محور نقش مؤثرتری در حوزه کارگری ایفا کنند.


برچسب ها: ورزش - کارگر - فدراسیون - کارگری - رییس فدراسیون - جامعه کارگری - ورزش قهرمانی
آخرین اخبار سرویس:

95 درصد کارگران ارتباط منظم با ورزش ندارند

95 درصد کارگران ارتباط منظم با ورزش ندارند